Visar arkiv från augusti 2018

Tjusigt mingel hos Louis Vuitton och cowboys och cowgirl i city

Earlybird powerwalk, direkt till frissan för klipp och fön, inredningsarbete vid skrivbordet, på med arbetskläderna och flyttröja, bubba möbler och fixa lite med garderob på ny plats hos Lukas och Disa. Snabb quickfix och i väg till Birger Jarlsgatan på champagnemingel med min kära träningskompis Drömhus-Ann hos Louis Vuitton.
Jag har köpstopp men så kul att bubbla och njuta av alla dyrgripar.
Så mina vänner, lagom till helgen lite lyxigt ögongodis att vila ögonen på 😇

img_2711.jpg
Medans jag väntade på min date, hann med ett samtal med kund Marie, kom det ett härligt gäng. Fyra ”cowboysare” som gled runt i city! Lite skönt och bra uppmärksamhetsmagnet.

img_2762.jpg
Ann och jag blev matchigt svartklädda kvällen till ära.
img_2744-3.jpg
Tittgodis och mycket trendigt rött.

img_2746.jpg img_2745-1.jpg
Vi klämde förstås på den här lilla snyggingen. Med varumärket i ett modernare snitt, snyggt eller ej?

img_2729.jpg img_2734-2.jpg
En elegant rullis som handbagage kanske?
img_2719.jpg img_2739.jpg  img_2720-1.jpg
Übersnygga solisar, och örhängen för den delen.

img_2743.jpg
Ann och snygg-boots-suktet. Anns superflotta jackamed volanger finns hos Drömhuset Östermalmstorg

img_2725-1.jpg
Hade min enda LV handväska, från 2004 och skönt blingig. Tånaglarna målade jag för några veckor sen, råkade ju matcha väskan. Ibland har man tur, för den detaljen hade inte hunnits med.

Sent omsider, men vi har tömt bilen på en del av gårdagens flyttmöbler. Sen kom Pernilla förbi, lovat att hjälp henne med kortning av en klänning till kvällens Kristallen-gala på TV4, 20.00. Bara att klippa av 20 cm, dock var det tre lager! och stryka på uppläggning på den ena. Så det var ju lite pillerill där. Men snygg som attan kommer min gulliga vän att bli.
Håller tummar och tår för att de vinner sitt pris i ”Årets bästa program” Vill man rösta på Wahlgrens värld under programmet i kväll så går ju det bra. Ring 099-418 04 eller SMS:a 04 till 72400   

Önskar er en trevlig helg!
Kram Susanne

 

Hösttrend 2018

Även om jag personligen inte är tokig i att inreda med för mycket trender, är de alltid kul att läsa, trend-lyssna och plocka in lite här och där.

När man som kund väljer investera i sitt hem och ta in hjälp, måste man tänka långsiktigt. Jobba med lösningar som håller länge.
Kan man fixa själv kan man ju göra om över en helg om det är dags. Utan att betala en duktig slant för hantverkare, och allt som det medför.
En liten minispaning från Formex-höstens trender 2018

img_2387.jpg
Jordnära varma toner som ”smutsigt” gult orange, cognac, brunt och lite brända röda toner ses mycket.

img_2394.jpg
Varmt.

img_2357-1.jpg
Att möblera med matchiga höstblommor. I Himlas monter där de trendiga naturmaterialen frodades.

img_2396.jpg
Härliga mönstermixar och mer lull lull på kuddarna. Vi som har hängt med ett ta har ju  kört det några varv.
Jakobsdals
img_2360-1.jpgNaturmaterial som trä, rotting, linne och sten. Sågs både som dekoration i var och varannan utställning och på inredningen till salu.
Ceannis img_2379.jpg Massor av växter i inredningen, alltid rätt men trendigare kan man inte bli. Faktiskt så sprider sig konstväxter i form av kaktusar och mer exotiska blommor som en liten löpeld.

img_2364-3.jpg Franstrend på lampor a la art deco.
Globen 
img_2313-1.jpg
Personliga inredningar är mer spännande än slätstrukna. Påfågelsfjädrar skapar ett vackert blickfång. Varm mässing hänger med även om det är mycket svart.
Från danska Nordal

img_2703.jpgMer utstyrd keramik i alla dess former. ”Föremål” från Per Per B Sundberg samarbete med Ikea premiär 7 september
Foto: Ikea

img_2704.jpg Figuriner och förstås djur som apor, zebror, fiskar eller här små hundar i form av ljusstakar. ”Föremål” av Per Per B Sundberg
Foto: Ikea
img_2386-1.jpg Har aldrig sett så mycket puffar som nu.

img_2374-7.jpg Vackra posters att rama in, eller hänga som på bilden. För väggarna måste ju ha sitt, de också.  Älskar den här vackra stillsamma betraktelsen av konstnären Anna Bülow
img_2701.jpg
Min egen trendtolkning av den kommande hösten från morgonens powerwalk. När det börjar brännas i kanterna.

Kram Susanne

Instagram