Visar arkiv från februari 2015

Lördagsblues

HELG
Ni vet det där äntligen helg-känslan som är efterlängtad, så vaknar man upp och känner sig som överkörd av en ångvält! Sån dag idag! Typ 108 år gammal, värk, trött, seg, sus i öronen och småhostig. Fast inte sjuk bara noll energi, massor med måsten och och allt tar en sååån tid att genomföra. Pust!
Ni måste bara få några galet tjusiga inspobilder från en galet härlig butik i mina hoods som är omöjlig att inte drunkna i. Rehns Antikhandel som ligger i en gammal biosalong på Sibyllegatan 26 Östermalm.

IMG_9776-0.PNG

IMG_9779-0.PNG

IMG_9775-0.PNG

IMG_9778-0.PNG
Som en dröm eller hur?

IMG_9777-0.PNG
Har sett några varianter av den vackra installationen ”Icedancing tulips” i butiken. Kreativt, inspirerande och alldeles underbart dekorativt.
Bilderna har jag lånat från #rehnsantik Instagram blommor från grannen Bloomster 
TIPS

IMG_9755.JPG
I morse kikade jag in på filmsnutten i headern på våra sidor (ej i telefonen). Otroligt duktiga och rutinerade makeup-artisten Anna Kokotos sminkar Carolina Gynning och delar med sig av sina fiffiga tips. Anna sminkade mig på bilden i min header. Är ju så nöjd med den att jag behåller år ut och år in. Bästa sättet att hålla sig yngre, hehe  😀

IMG_9768.JPG
Nu lärde jag mig att lägga mörkare på sidan av näsan och lite ljust på ovansidan. Himla bra trolleritips, för min näsa har minsann blivit större med åren…

IMG_9770.JPGTack för era tips, kika in vetja!
Ha en mysig lördag!

Kram Susanne

Bygga förvaringssmartare

Igår lämnade vi familjen Carolines hus som nu fått sig en härligt praktiskt makeover i veckan. Grabbarna 10 och 12 år, fick ”nya”  rum i julklapp, sen har det hänt en del i förvaringsväg också. Familjen kom hem innan jag lämnade, de gick runt med glada leenden tack och lov. Fast killarna tjoade högst, då jag shoppade 1.20 cm sängar till dem istället för de gamla 90 cm. Vill ni göra era ungar glada så är större sängar ett hett tips  😉

TVÄTTSTUGAN VID HALLEN

IMG_6994.JPG
Tvättstuga med en sidoingång som inte används. Här hänger man av sig ytterplagg, väskor och ställer alla skor.

FÖRE

IMG_6992.JPG
Utsikten från entrén och en rörig känsla som absolut kan förbättras.

EFTER

IMG_9716.JPG
Ritade en mer praktisk förvaring som vi platsbyggde.  Maxade med krokar som vi satte en bit högre upp och byggde hyllor utmed väggen.
IMG_9718.JPG
13 nya krokar bakom dörren, för kidsen och väskor. Med krokar högre upp kan skor ställas på den övre hyllan utan att det blir trångt.

I KÄLLAREN
IMG_9715.JPG

Kund Caroline som hoppade av sitt fasta ekorrhjol i augusti, sadlade om till kost & träningskonsult och personlig tränare har också fått en makeover i källaren. En ny vägg direkt efter källartrappan (dörr kommer snart) skärmar av familjeljudet från köket/vardagsrummet ovanför.

FÖRE

IMG_6983.JPG
Skräpförråd under trappan som man såg rakt in i. (Ny vägg till höger)

IMG_6982.JPG

EFTER

IMG_9708.JPG
Hyllor hela vägen och några krokar. Resväskor och källförvaring får plats på golvet under hyllan.

IMG_9710.JPG
Hopplös bild i mörkret, men jag satte upp ett snyggt kraftigt draperi som skärmar av förrådet.

IMG_9707.JPG
I träningsrummet för Carolines kunder har en stor skjutdörrsgarderob tagits bort. = Så mycket mer space. Älskar när man vågar att följa sin dröm och kämpa på med det vi tror på. Vi som kör eget har inga betalda semestrar, jobbar oftast alldeles för mycket för att det ska gå runt, men vi äger vår tid.
På pappret jag fick i min hand av Ms PT när jag släpade ut alla mina pinaler står det- Coaching, handfasta råd,  ute, inne, din arbetsplats eller i min lokal på Lidingö eller på Östermalm. Vi tränar ensamma eller flera tillsammans. Man betalar per gång inga månads eller årskort etc. (läs mer här)
Blev erbjuden att testa ett pass vid tillfälle, tränar ju aldrig mer än min vardagsmotion. Kanske, kanske, för som det heter träna för att hålla längre…

Önskar er en härlig helg!
Kram Susanne

Instagram: susnordstrom

Instagram