Visar arkiv från oktober 2019

I bakhimlen

RESEBLOGGEN
Vi planerar, bygger njuter av goda hemmamiddagar tränar och bara är. Jag har inte legat och lapat sol en enda gång. Inte simmat heller. Tiderna ändras 😊

img_7738-1.jpg
Pernilla tog oss med till sitt favoritcafé i Marbella i lördags. Såå härligt det är på Rosa Café. Verkligen Instagramvänligt.

img_7756-1.jpgUnderbar inredning med Petite Fritures underbara Vertigo i rosa.
img_7749-1.jpg Den godaste morotskaka jag någonsin ätit, mums! Och räckte nog till alla att smaska på.

img_7760-1.jpg Vinkade hejdå till ett lite slitet, men otroligt gulligt team. Kan ses i Wahlgrens värld så småningom.

facetune_27-10-2019-23-06-12.jpg
Vi har prioriterat att äta hemma hos Pernilla. Så skönt att bara vara. P lagar ju så himla god mat, vin och bubbel finns i vinkylen. Och jag kan jobba lite längre innan maten är färdig.

img_7815.jpg
I går var bjudna till Charlotte på urmysig fikadate. Syrran Kina hade landat med sin familj sedan vi var där på middag.

img_7793-3.jpg Från skugga till sol. många uteplatser att hänga på.
img_7792-3.jpg En nybakat smarrigt bakverk, bara så där 😇

Nu har vi tränar och världens bästa Pernilla har överraskat bokat upp en massös som jobbat med våra kroppar. Såå gulligt och så välbehövligt för oss båda. Tack min bästa darling ❤️

img_7827-1.jpg

Kram Susanne

 

Ljuvliga Pernillas Casa Rosa

RESEBLOGGEN

Oj, har inte haft ett sånt här lång bloggpaus sedan jag började blogga för snart tio år sedan. Men tiden har krockat med filmning och arbete som har gått i ett.
Sitter i min säng i gästrummet jag inrett och kör en långfrukost. Pernilla poddar med Sofia som sitter i sitt kök i Stockholm.

Vi hade filmteamet med oss, de åkte hem igår.

img_7628-3.jpgI tisdags tog jag min powerwalk urtidigt. Och se så vacker Folke Bernadottes Bro är i mörkret.  Magiskt eller hur?

img_7637.jpg Skulle sova över hos Pernilla då vi lämnade för Marbella tidigt på onsdagsmorgon. Emilia styrde upp en liten surprise-mini-invigning av Pernillas nya kök som Kvik ville bjuda på. Himla trevligt.

img_7640-2.jpg Några väskor! Vi fick dock plats med allt i tre stora den lilla rosa är mitt handbagage.

img_7646.jpg Fast jag ska ju jobba och hade med mig en massa godsaker, hehe Spridde ut vikten bland väskorna mellan Missonilakan, brödrost och vattenkokare!

img_7659-2.jpg .Vi åkte direkt till Ikea Malaga som ligger nära flygplatsen. Jag hade ritat och förberett min inköpslista minutiöst. Pernilla var väskvakt. Sen tog det en himla tid ändå, lite omständligare än mina Sverigebesök.

img_7666-2.jpg Blev bjuden på en ljuvlig middag och klämde i mig tre portioner. Massor av härligt prat,  la oss vid två-tiden.

img_7674-2.jpg Första ljuvliga morgonvyn.

img_7730-2.jpgIkea-transporten kom dagen efter inköpet, så det var super. Sen började jag bygga.

img_7777-4.jpgValde att inte åka med på på utflykt utan nötte på i huset. Som jag älskar att få undan. Gissa en som var glad när hon kom hem?

img_7684-1.jpg Vi bjöd hit underbart härliga pappa Hans som var ensam i sitt Nerja. Christina flög till London för att spela in Skavlan så det passade ju jättebra. Tidigt i morse flög Hans till Stockholm för att vara med på Christinas bokrelease av sina memoarer.

img_7729-1.jpgArbetspaus och mysig lunch på terrassen.

995f763f-9c87-4e67-a3c2-cea62f6b4a65.jpgI fredags var vi bjudna till finaste Charlotte Perrelli och hennes familj på middag. Blev en himla trevlig kväll och en grymt skön rundtur i deras nya tjusiga hus. Massor av god mat och dryck innan vi lämnade för vårt lilla Casa Rosa.

img_7769.jpg Värdinnan blev väldigt glad för de vackra blommorna som satt i oasis och passade perfekt på middagsbordet.

img_7781-3.jpg
En träningsrunda har vi iaf hunnit med.

img_7772-1.jpgSer ni hur mysigt jag har det! Lite egentid i lugnet. Inget filmteam som knackar på kl 10.00 😃 Hur sköna ungdomarna än är så tar det sin lilla tid i anspråk.
Nu är det vår tid, hehe

Söndagskram från mig

 

Instagram