Visar arkiv från mars 2012

Bloggmingel och Lets Dance

Har haft en intensiv vecka med hårt arbete och fyra happenings som bonus.
Kund Kerstin från Borås flög upp i torsdags och inspekterade vår renovering, gillade vad hon såg, tack och lov! Hade en mardröm natten innan där Kerstin, som för övrig är otroligt lugn och snäll, dissade massor och gillade inte några tyg och möbelval…Fast så blev det INTE! Vi spikade gardiner, sänggavlar och annat smått och gott.
Gulliga K hade t.o.m ett riktigt trevligt leende på läpparna och bjöd på en suverän lunch på Griffin Steakhouse. Sen hade jag typ 15 minuter och svida om till mitt lilla bloggevent hos Smeg och Plain Vanilla där jag lottat ut några mingelbiljetter.

MINGEL

20120331-094357.jpg

Några av mina gäster, Ninni, Ulrica, My och Ulrika. Malin och Maria var på shoppingvift. Kul att få ansikten på några av mina fina läsare. :-)

20120331-094334.jpg

20120331-094424.jpg

När vi skulle betala dök teknikens under upp! Jag blir så fascinerad av alla små piffiga prylar. Plain Vanilla-Johanna halade helt enkelt fram sin iPhone och en tjoffade in sin kortläsarmanick, sen var det bara att knappa in och signera. Smaaart!

20120331-100113.jpg

Fick med mig en jättefin fin shoppingbag med armband och en fjärilsring till galet fyndpris, och en goodiebag med halsband och armband, taaack!
Finns att köpa i vår Pernillas Världs bloggshop.

LÅT OSS DANSA

20120331-094439.jpg

Efter mitt intensiva kontorsinredande piffade jag till mig så gott det gick, packade in Peppe i en taxi och åkte till TV4 studion. Tjusig interiör och en speedad publikpeppare som kämpade som en liten iller för att få oss i tempo när inspelningen kom igång.

20120331-094455.jpg

Såå många duktiga talanger och Ms W och sin Tobbe gjorde ett strålande jobb som fick starta upp hela tävlingen. Jag var i alla fall jättenervös. Det är himla kul att vara med i studion och se allt på nära håll.
Bloggläsare Eva Stridh var också där med maken, och kom fram till oss i en reklampaus, jättetrevligt.

20120331-094515.jpg

Vilken duktig och dansande kalaspingla hon är den här lilla 4-barnsmorsan! Love her!
Sen skulle vi hänga med gänget med till Café Opera men var tråkiga och åkte till sist hem. Var rätt nöjd när jag gick upp 6.40 i morse.

Efter en kväll med alla dessa vältränade och dansanta härliga människor, tänkte jag att jag kanske skulle börja träna….

20120331-094525.jpg

…men konstaterade att skruva ”platta paket” och släpa runt på en massa möbler är rätt bra det också. Tur! för jag är en USEL träningsmänniska 😀 (tränar aldrig)

Ha en skön lördag kära ni! Peppe åker till Åland med båtklubben, Lukas drog iväg 7.15 för att spela amerikansk fotbollturnering i snöovädret som vi haft här, själv ska jag ska baaara jobba hela helgen!

Kram Susanne

Verbier, Alpernas pärla

En klart stressad och ”busy” Susanne som måste vara på jobbet übertidigt, får lite ”bloggledigt” idag, vilket passar mig utmärkt, utvilad som jag är efter några dagar i alperna. Solen sken och vårvärmen fanns där hela tiden…

Morgonvy inför 1:a skiddagen

 

Tortin, en lång och skön puckelpist.
Inte bra att ramla här dock: http://www.travelandleisure.com/articles/worlds-scariest-ski-slopes/13

 

Här åker man ner mot La masse, bland stugor och fäbodar!!

 

Alltid lika glad!!, lavinsändare, spade, sond mm ett måste!!

 

En sån här grill skulle vara perfekt på landet, eller hur? (inte troligt!!)

 

Lunch på högsta toppen, Olympique. Här blev det lite sniglar och ett glas rött!
http://www.restaurantolympique.ch/

 

Au Vieux serveras fantastisk mat på glödheta gjutjärns klubbor!!

 

I en öppen grillmiljö står kocken och brassar (restaurant Chamois, www.hotel-chamois.ch). För 1:a gången åt jag grillad spädgris, vilket var en upplevelse!
Dock var det varmt pga öppna elden!!

 

Nattlivet på Farmclub är en av alpernas i särklass skönaste. Folk dansar på borden, miljön är spartansk (bardisken lackas om varje år..), stämmningen på topp långt in på småtimmarna…

En kul anektot som utspelades för ett antal år sedan när jag var här. Kungen (”vända bladet killen”) ville in på Farmclub, men det var fullt!. Då sade han: ”Im the king of Sweden”, varav vakten upplyste honom om att: ”Im the king of Verbier”. Självklart fattade han inte att det VAR kungen.
Han berättade detta när han lommade iväg till en annan klubb (där några av mina polare satt), kungen berättade då detta, varav min kompis frågade varför han inte tog fram en ”1 krona”. Ja, just det, det skulle jag gjort blev svaret!!

Vad tror ni den lilla klubben han hamnade på hette…. Jo,  ”Kings club”, som ligger ett sten kast från Farmclub.

 

 

Verbier by night!

 

Enda gången Susanne och jag agerat ”modeller” tillsammans (20 år sedan!!), vilken pärla jag har va!!

 

Vi fick möjligheten att hänga med på heliski en dag, och som tur var så hade jag min filmkamera med mig. Helt fantastisk åkning på Verbiers högsta topp, Petit Combin (3.700 m), se filmen om ni är intresserade!

http://www.youtube.com/watch?v=_s1m9U6P6OM

Ska ni till Verbier, kan jag rekomendera massor av bra åkning, restauranter, afterski, nattklubbar mm  (har varit där många gånger).

Tack för att jag fick dela med mig lite idag!

//Peppe

PS Ikväll ska vi till tv-studion och premiärkolla på Lets Dance. 😆

 

 

Instagram