Visar arkiv från oktober 2017

Inspo från Farrow & Ball

Från gårdagens färgstarka pressfrukost för Farrow & Ball, älskar färg och har alltid gjort. Vitt är iaf inte min melodi. Tycker alltid att det är så mycket svårare att skapa en ombonad känsla när det är en vit bas. Sen behöver det inte vara tokstarka färger, några nyanser gör susen på de flesta väggar.

img_9689-1.jpg Hos nyrenoverade Björklund & Ringqvist Kungsholmstorg 10 är proverna uppradade. img_9692-1.jpg Bästa tipset när hemmet ska målas om är att köpa små provburkar och måla upp på strategiska ställen, en väl värt besvär. Motsatsen att köpa dyr färg, inte gilla och behöva måla om igen gör det så mycket ”pris och tids”-omständligare. img_9695-1.jpg
Farrow & Ball presenterade också sin tolkning av det moderna julhemmet. Här med färgen ”Oval Room Blue”

img_9699.jpg .
Väggar ”Arsenic” och snofsigt målad trappa i ”Stiffkey Blue”
img_9698-1.jpg .
Julens lilla röda med den varma ”Rectory Red”

img_9708.jpgFör den diskrete, ”Wimborne White”

img_9696-1.jpg
Ett mjukare alternativ till svart är ”Railing”. Skapar en skön dramatik i rummet. Paketen är inslagna i Farrow & Balls egna tapeter.

img_9714-1.jpg
Spanade in företagets tapetkollektion. Tillverkningen sker i Dorset Storbritannien, handgjorda och egenframställda. img_9715-1.jpg

img_9701-1.jpg
Grand Relations Bjöd in. Återförsäljare kan man söka genom att klicka här 

Önskar er en fin helg!
Vi ska ta en lördagstur till mina gamla Tierps-hoods. Min brorsson Viktor fyller 12 och det ska förstås firas. Lukas och min gulliga Gudson 💙 Disa arbetar så hon stannar i stan.

Kram Susanne

Mamma Mia the Party

Blir lite helg-privat idag med en nästan  24-timmars  med moster Gerd-spaning på stan.

img_9638-1.jpg
Den enda moster jag har 💕 som fyllde jämt i augusti. Peppe och jag mötte vid Uppsala-tåget. Vi startade med en lunch och bubbel på goda Perinis på uppe på Centralen. Promenerade på stan och hälsade på Disa på Drömhuset.

img_9655.jpg
Sen kom kvällens överraskning, Mamma Mia the Party på Tyrol. Gerd visste bara att vi skulle på en en show. Men wow vilket party och vilken superbra partypresent. Kunde liksom inte bli bättre 🎉🎉🎉
Peppe som körde oss dit fick ta några bilder innan han åkte.

img_9648.jpg
Vilken underbar scenografi i Nikos grekiska taverna det är.

img_9647-2.jpg

img_9658.jpg
Händer lite saker både här och där mitt i maten. I menyn ingår en massa grekiska smårätter, kött-varmrätt och dessert. Min vegetariska var superfräsch.

img_9681.jpg  .

img_9666.jpg img_9673-1.jpg
Så himla mysig stämning och ett skönt drag från början till slut.

img_9661-1.jpg
Vi fick ett jättemysigt bordssällskap av Sofia och Jacob. Och moster Gerd var nöjdare än nöjd. Härlig kväll som avslutades med disco till ABBA-musik. Och vi skuttade runt lite innan vi efter många sköna timmar kröp ner i våra sängar.
Gerd var jättefin i min Pernilla Wahlgren Collection top.

img_9688-1.jpg
Upp tidigt för att åka på pressfrukost 8.30 för det brittiska Farrow & Ball hos Björklund & Wingqvist Kungsholmstorg 10. Grand Relations bjöd in och moster fick följa med. ni ser vilken härlig  frulle…Men mer om detta inom kort. Men Peppe var iaf snäll och körde oss dit. Nu är Gerd tillbaka i Uppsala igen och jag ska ta tag i jobbet.
Ikväll är det lite inredning av Linus och Pernillas sjöstuga i Wahlgrens värld. Kan ju bli hur tokigt som helst, men inredningen blev himla snygg 😉

Kram Susanne

Instagram