Visar arkiv från augusti 2015

Bädda skönt och sov gott

På ett av designveckans trendprat sas det att sovrummen går mot nya tider. Alltså som i att vi inte bara sover där, utan man möblerar och umgås på ett helt annat sätt än förr. Nu är det ju inte alla förunt att ha jättestora sovrum men det är faktiskt ganska härligt att de tål att visas upp istället för att ha dörren stängd och bara utnyttja på natten. Bädda upp lite snofsigt med sängavel, sängkappa och mycket härliga kuddar, öppna upp och njut. Investera i en eller några uppsättningar lyxigt sköna påslakan och det bästa rummet blir som nytt! Sen är det ju lite trendigt att inte ha det perfekt i bäddningen , och det passar ju många yngre som inte orkar rodda runt för mycket…
Har grävt i bildarkivet och hittat lite ”begagnat”, lite nytt och sängkläder som kommer längre fram.

IMG_6894.JPG
Newport visade klassiskt och en vacker himmelsäng på Formex. Har alltid varit smått förtjust i såna sängar…

IMG_6861.JPG
Atelje Alt gör ljuvliga sängkläder i många färger. Finns bl.a. på NK och i egen web-shop. Delade monter med keramikern Mikaela Willers på Formex.

IMG_7420.PNG
Gant visade sina nya kollektioner inför hösten när vi var i Singapore, men hittade några pressbilder i arkivet.
IMG_7421.PNG
Gants nya, visst är det härligt med alla dessa kuddar?
.
IMG_6868.JPG
Behagligt hängmatteskönt i Odd Mollys Formexmonter.

IMG_6873.JPG
Odd Molly-fint på mässan.
IMG_6707.JPG
Hos Mio den ”våfflade” pläden fick vi i våra goodiebags, mycket skön.

IMG_6706.JPG
Mio

IMG_3110.JPG
Lila hos Hemtex 
IMG_7367.JPG
Ljust och fräscht hos Zara Home
IMG_7366.JPG
Zara Home i butik nu.
IMG_0645.JPG
Repris: Pernillas Theo och hans mysiga säng som jag byggde ihop när jag fixade hans rum i våras. Funkar för mindre och större barn, har sett att hans stora syskon brukar krypa upp och sova här också 😉
Lekmer.se

IMG_4790.JPG
Snapshot hos kund Marie innan jag rusade iväg på semester. Lite smått kvar, men vi har etapp två framför oss när familjen orkar stå ut med renoverandet igen. Sängkläder/Missoni NK sängbord SB Nord/Karin Mannerstål lampor Kraft Elektro gaveln och gardinerna är i samma tyg.
(Färgen på väggarna ser inte riktigt rätt ut på bilden…)

IMG_2858.JPG
I vår säng, Simply Scaninavians kollektioner bör finnas i butik nu, har haft ett tag då jag fick införskaffa lite i förväg. Mjuka och sköna med matchande lätt cashmirepläd.
Finns bl.a. hos Bädda och Bada MOOD-Gallerian (även i blått) eller  här

IMG_1594.JPG
Repris: Vi älskar vårt stora sovrum som vi verkligen använder mycket och här står dörrarna öppna…
Här har jag mina sköna sängkläder från Odd Molly och myspläden Farfar från AsIf 4476

Ha en fin start på veckan!

Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

Socialt helgmys

HELG
Söndagskväll och njuter av att vi haft en härligt social helg! Första helgen i stan på länge och såå himla mysigt! Några ego-bilder…

IMG_7376.JPG
Peppe och jag åkte till Ingarö på en trevlig lunch hos familjen Pagmar med våra vänner Malcolm och Ulrika. Till rödvinspresenten tyckte blomster-Momir att en kvist rosmarin med en orkidé var en bra kombo.
Fotograf: Cia Östberg Outfit: Dior Provrummet Gucci och Julie and Sophie

IMG_7386.JPG
Efter några timmar på båtbryggan lagade vi en väääldigt lätt supé. Pilgrimsmusslor i skal i vitvin och grönsaker, litet men naggande gott!

IMG_7397.PNG
Härligaste brudparet Charlotte och Anders gifte ju sig på ett slott i Paris i går. Vackra som få och massor av gratulationer och all kärlek skickar vi med glädje.
Bild från Instagram @kändisnyheter
IMG_7401.JPG
Samtidigt såg jag på Instagram att min brorsa Magge från Tierp var på hotellweekend i Stockholm. Och minsann hade inte Magnus och hans dalkulla Ulrika växlat ringar de också. Förlovning dock! Ringde efter min söndags-frukost och bjöd ner de nyförlovade på en båttur på Djurgården. Hade en flaska Champagne hemma som jag la på kylning och svängde i hop en god lunch, sen hängde vi tillsammans i fyra soliga timmar.
IMG_7411.JPG
Gröna Lund från båtsidan.
IMG_7414.JPG

IMG_7415.JPG
Har inte träffat min bror på två år, Ulrika som nyligen flyttat till Tierp för kärlekens skull var det träff-premiär med. Supermysig dag med min lilla familj på ”sjön”. Och sommaren, den rullar på…
Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

Instagram