Visar arkiv från september 2015

Textilinspo

Ägnade kvällen åt att riva garderober och att bygga en ”shoe-closet” åt min fina Gudson Benji. Han fick ju det i 18-års present av mig. Väntar på en leverans sen är kaoset i full gång.
Några textila inspirationer idag. Älskar att förändra med gardiner kuddar plädar och stora härliga mattor. Det blir så ombonat, dämpat och mysigt.

IMG_6863.JPG
Från härliga Van Asch och deras monte på Formex.
IMG_6864.JPG IMG_6866.JPGVan Asch

IMG_6871.JPG
Mysiga Odd Molly Home

IMG_6869.JPG
Odd Molly Home 
IMG_8081.JPGNytt och blått hos Ohlssons Tyger
IMG_8080.JPG
Och matchiga kuddar.
Ohlssons TygerIMG_6900.JPGChhatwal & Jonsson 
IMG_7250.JPGFrån jul-visningen hos Polhem PR, soffa Royal Design, kuddar från Lidby Living/Royal Design och Blomsterlandet 
IMG_8591.JPGBenington
IMG_8283-0.jpgBohem
IMG_8279-0.jpg
Bohem

IMG_8826.JPGFick den äran att sova i Theos Ferrari i natt. Sov som en prinsessa i nybäddade textilier  😉
IMG_8818.JPGI går kväll njöt av en supergod Nilla-lagad lax som var helt suverän! Oliver-lagad entrecôte till resten av kött-gänget. Sen arbetade jag vidare till 23.30. Sen la vi oss i ute-jaccuzin och bubblade i natten.
IMG_8809.JPG
Har jag sagt att jag har världens finaste kunder? Fick en present av familjen Åsa och Greger på Söder som jag jobbat med halva vintern. Hur gulligt som helst. blev förstås jätteglad 😛   Nu är pausen slut och arbetet väntar!
Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

 

Makeover i matsalen

Intensiv efter-lunch-dag på det stora varuhuset igår. Som alltid, nu hade jag Pernilla och Bianca med som trevligt shopping-sällskap. Spanade in lite nyheter i samma veva, alltid matnyttigt…
Fortsättningen av den andra delen av v-rum och matsal hos mina kunder Karin och Pontus.

FÖRE

IMG_8760.PNG
Familjen ville som många av mina kunder, förutom att renovera, hitta den röda tråden. Och att få en förändring i huset där man bott med sina tre barn i tio år. Började med att möblera om bordet. Finns en till altandörr och denna används inte.

EFTER
IMG_8725.JPG
Blev mer harmoniskt. Mattan är likadan som vid soffdelen intill.

FÖRE
IMG_8761.PNG
Skåpet fick stryka på foten.

EFTER

IMG_8727.JPG
Flyttade över den vita vitrinskänken som stod under tv:n tidigare. Mycket luftiga gardiner även i hörnorna istället för veporna.

IMG_8720.JPG
Karin som inte är speciellt förtjust i lila vågade en lila lampa som blev pricken över i:et. Vi hittade några trendiga karaffer i gömmorna som blev ett trevligt blickfång. Tavlorna av Madelene Pyk fanns i rummet innan.
Lampa Kartell ljuslyktor Minilla Missoni-bricka Syster Lycklig måttbeställd och langetterad matta Happy Homes SibyllegatanIMG_8729.JPGBytte ut alla nya krukor och blommor.  Förnyar snabbt på enkel väg.
Krukor och evighetsblommor från Wexter
IMG_8728.JPGTvå vita lampor design Åsa Gessle/By Rydéns fanns innan.

IMG_8771.JPGSåg den prisbelönta öppningsbara lampan från Ikea PS som fått en ny innerfärg.

IMG_8767.JPG
Sideboardet från serien Ikea Stockholm är stilrent och flott.
Dagens matsalsinspo.

IMG_8755.JPG
Och söndagens härlig kvällspromenad på Djurgården med Peppe. Strandvägskajen på väg hem och så bedårande vackert! Njöt av dessa värdefulla sekunder den dagen.

Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

Instagram