Före och efter hos Miranda 15 år

Några intensiva dagar i Uppsala. Uppstart i tisdags hos presentkorts-Miranda som inte visste att hon skulle byta rum med familjen, förens jag grattade och berättade i lördags på 15-års dagen. Mamma och pappa fick fick inköpslistor och smyghandlade mina inritade garderober etc.
Kika in i förändringen som blev mycket uppskattad av alla.

FÖRE I GAMLA RUMMET

img_2268.jpg
Litet och mysigt efter några ommöbleringar. Behöll allt utom klädstången.

img_2269.jpg Skriv/sminkbord stod till höger. Miranda fick i uppdrag att rensa lådorna vid vårt lilla inredningsmöte. Här blir det gemytligt och för två vuxna 😊

FÖRE
img_2321.jpg  Hos mamma Sabina och pappa Erik. Stort och rymligt sovrum, kanske inte så välplanerat i förvaringssynpunkt dock.
Styrde upp att målaren kom dit innan och spacklade upp tapetväggen och rummet. De fick låtsas inför Miranda att de ledsnat och bara skulle måla om.

EFTER

img_2281-2.jpg  Vi målade väggarna i Alcro AD Rosé, (matt Pashmina), lugnt och behagligt. Beige, sand och rosa är en behaglig combo som håller år ut och år in.

FÖRE
img_2320.jpg
Har ju jobbat utifrån messade bilder, här i hörnan var det ju givet att förvaring skulle sitta som en smäck! Blir lite nervös av en gammal stol och ett slagbord som inte fyller nån funktion alls. Inte i ett sovrum iaf 😇

EFTERimg_2286.jpg Men det gör 2.5 meter förvaring. Den sista grunda garderoben, att stänga in prylar böcker och pärmar. Blir luftigare än att ha en till djup.

img_2306-1.jpgGarderober Pax Ikea och nya fina flossiga galjar Biltema ingick i presenten.

FÖRE
img_2323.jpg

EFTER
img_2303-1.jpg
Några rejäla skolkrokar bakom dörren för snabbavhägning går alltid åt.
Helfigursspegel Ikea

FÖREimg_2322.jpg I hörnan finns ett gå-in-garderob/förråd. De ska få köpa en burk snickerifärg och måla in den vid tillfälle så försvinner den.

EFTERimg_2283-1.jpg
Föreslog en sminkspegel, och det föll mamma i smaken. Det ger en fantastisk plugg-belysning förutom sminkljus. Den fick farmor och farfar ge som i födelsedagspresent.

DETALJER img_2308.jpg Överkast med sammetskänsla och sammetsgardiner Ohlssons Tyger rosa pläd Drömhuset matta Ikeaimg_2292-1.jpgSängavel Ikea och sammetskuddar Drömhuset de övriga samt bollslinga hade Miranda innan.

img_2289-1.jpg Lampskärm Elstore den fina planschen av Karolina Palmér fick Miranda av mig i present. Hon fick några att välja på innan hon visste riktigt hur rummet skulle bli. (förutom väggfärgen)
img_2299.jpg
Coolaste presenten från det nya spegelföretaget Icon Mirror.com Uppdaterade med led som håller länge, trådlös dimmer och slimmare känsla. (Hm, ser att jag glömde snurra upp sladden 😧) Lykta från Drömhuset

img_2121-1.jpg

Älskar att spegeln kommer i ett ljuvligt återanvändbart paket ❤️
När allt var färdigt i går kväll gjorde jag en klassiker och höll händerna för ögonen på Ms M. Alltid lika roligt med överraskningar.

Fick en gullig överraskning jag också 😋

img_2273-2.jpg
Hur fint? Blev jätteglad för den här duktiga tjejen är redan en bakproffs.

img_2309.jpg Att vinna Arlas stora tävling på chokladmässan i Älsvjö, inte illa säger jag som är usel på att baka.
img_2271-2.jpg Gårdagens hembakta eftermiddagsfika 💥💥💥

img_2275-3.jpgAlltså det var såååå gott! Spännande smak med kolafeeling och lakrits. Mandeln var pricken över i.
Efter en lång slitig dag utan att hinna äta middag, var det ingen som fått igång min bil trots alla försök. Fick lämna den och Erik var snäll och fick körde mig till tåget med min  tunga packning. Kom hem 23.30.
Imorse var det en mycket trött och ledbruten inredare som släpade sig ut i spåret på ishalkiga vägar. Och Peppe som även kom förbi i går, försöker lösa bilproblem på plats. Dyrt äventyr blir det…

Kram Susanne

12 reaktioner på “Före och efter hos Miranda 15 år”

1 2
  • Maria,kiruna skriver:

    Så snyggt verkligen, som alltid. Härligt att se dig i wahlgrens värld igår du är så duktig.
    Trevlig helg.

  • Rosa skriver:

    Vilken underbar present och vilken dröm för en 15-årig tjej att få flytta in i, sååååå fint. Har alltid varit en stor fan av dina före-och efter bilder där man verkligen kan se vilka fantastiska förvandlingar du gör.
    Vilka bakverk wow och hemlagat som bara är det bästa, så gulligt och vilken duktig tjej, GRATTIS i efterskott till den fina utmärkelsen.
    Åh så irriterande med bilen, de ska liksom bara fungera hoppas det ordnar sig utan en alltför stor räkning, känns alltid som onödiga utgifter.
    Ha en underbar fredag, du är säkert redan ute på din powerwalk vid det här laget :).
    Stor varm vinterkram
    Rosa

    • Susanne Nordström skriver:

      Tack Rosa!
      Tänk om det här rummet hade smugit sig på när man var 15, då hade iaf jag varit hemme liite mer 😊
      Och yes veckans tredje var vi ute på, halt som fasiken trots mina livs första broddar någonsin…
      Kram

  • ninni skriver:

    Åh vilken fin present Miranda fick. Så läckert rummet blev och så smart med den lite grundare garderoben i början av raden. Det ser så luftigt ut.
    Shit så dj-t med bilen som inte ville vara med på banan. Bläh!
    Kram från soffan ♡♡♡

    • Susanne Nordström skriver:

      Tack Ninni!
      Ja, det blev ju minus-minus på det här lilla jobbet med morgondagens bogsering och verkstads-skoj! men svårt att styra över bilens teknik dock!
      Kram från sen ensamkväll med ostron, bubbel och torskrygg v

  • Oslojenta skriver:

    Jag älskar dina före- och efter-inlägg, Susanne! Så inspirerande med dessa förvandlingar! Jag tycker också mycket om dina snapshots från interiörbutiker i Stockholm. Och alla events du har varit på! Jag tycker om din blog, helt enkelt… Jag har varit lite krasslig den senaste tiden, men nu bättrar det sig. Förkyld och ont i ryggen. och blev sur och grinig. I dag har jag varit ute och njutit av vår vita nollgradiga vinter. Mitt sedvanliga leende är på plats! Kram/klem från Agnethe

    • Susanne Nordström skriver:

      Tack finaste Oslojenta!
      Behöver lite extra cred och slickar i mig.
      Krya på dig, kan tipsa om dessa härliga powerwalks, tror att hälsan stärks betydligt
      Klem klem 😊

  • Lotta Lux skriver:

    Åh så fint rummet blev! Och vilket smart och enkelt tips att bara lägga en ljusslinga på sänggaveln. Och vilket gott fika! Så enormt gulligt av henne! Jag förstod att du njöt! Och macarons! Hallon (och citron) är mina favoritsmaker. Tur för mig att mina franska kollegor bakat det och bjöd på i måndags. Jag hoppas konditoriet i Uppsala har kladdkakan i sitt sortiment fortfarande. Då och då stannar jag till i Uppsala. Grattis förresten till konditor Miranda!
    (Jobbigt med bilen!)
    Kram från Lotta

    • Susanne Nordström skriver:

      Tack söta du!
      Har just smaskat en macarone jag fick i min take away påse, sååå smaskigt.
      Och bilen som brukar gå som en klocka ska bogseras av ”Roffe bilbärgare” till bilverkstaden i morgon. Just haft den inlämnad på en skitdyr genomgång…
      kram

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram