Återanvändningsfix i Casa Rosa

Ni har sett bilderna innan, men visar dem ändå för att se hur det återanvänds mellan rummen i Pernillas second home i Marbella.
Fixade lite smått i helgen som jag inte han sist.

 

FÖREimg_7844.jpg Först i Pernillas sovrum sminkspegeln och sminkbord Pernilla i Marbella. Snyggt, men allt kan bli ännu snofsigare.
Sminkspegel IconMirror.com

EFTER
img_7837-2.jpg När Pernilla och jag spenderade 10 dagar i huset i slutet av oktober var det dags för en större förändring. Skruvade och byggde så det stod härliga till 💪 Om ni inte tror mig så kan det dyka upp inom kort i Wahlgrens värld, hehe

Nytt sminkbord, större spegel och en förvaring som blev superbra. Två hängväxter nerstoppade i en kruka för att bryta av med lite grönt. Även om det är fejk så lyser det upp.
Pernilla hintade om en större sminkspegel och den hade vi med oss i present när vi lånade huset i september.
Sminkspegeln IconMirror.com  Knoppar från MiNilla pall Drömhuset

FÖRE I GÄSTRUMMETimg_4413-1.jpg
Innan jag satte tänderna i rummet.
EFTER img_9290.jpg
Tjatar ju alltid om dessa textilier, med för den ombonade känslan är det en hit. Den fina spegeln har Nilla hittat i Spanien. En liten möbel under för småsaker och smink etc ska sökas upp.
Det var tanken. Kom på att vi kunde ställa det gamla sminkbordet här i stället.
Fåtölj sammetsgardiner och matta Jotex

 

img_0449-1.jpgOch den gamla sminkspegeln på plats här. Då det går i beige/sand här inne så behövde jag lugna ner det lite. Hittade en pall på terrassen som får bo här tillsvidare.
img_0571-2.jpg Spacklade över de gamla handtagshålen, hade med mig nya knoppar som lyfte lite extra. Målade n några ggr med färg från Theos rum.

img_0572-1.jpgFaktisk sandfärgad trots att den ser vit ut. Blev iaf himla trevligt. Det finns inga taklampor i hela huset vilket är rätt vanligt här. Så den extra belysningen är grym.

Kram Susanne

1 reaktion på “Återanvändningsfix i Casa Rosa”

  • Maggie skriver:

    Åh det är så fint i Casa Rosa! Det blir så snyggt och smakfullt för varje förändring du gör. Vilket proffs du är! Ibland när jag ser mig omkring här hemma hos oss och vill tänka lite nytt, så brukar jag säga till B att jag undrar hur du skulle ha gjort? Tänker ofta att du säger att man kan förändra med ganska enkla medel – typ byta kuddar och plädar.

    Kram
    Maggie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram