Härliga kuddar och mycket färg

Bestämde oss för att inte åka till ön och öppna upp, vi går en kall och regnig helg till mötes, hu! Om väderapparna har rätt. Öppna upp för oss innebär ett skitkallt hus proppat med grejer, skrubba musbajs och kylskåp och massor av arbete för att få igång vatten på hela ön. Det är Peppe som alltid fixar det. Brukar ta sin lilla tid, ibland inte alls!
Blir nog hemmamys istället. Bara för det ska ni få se några tjusiga möbler och fina kuddar i färg. Man vill bara ha och krypa in i.

IMG_1639.PNG
Hur snygg är inte den kombon?? Kudden har konstnären Carina Björck skapat från en målning. Carina är aktiehandlaren som efter 16 år på bank förverkligade sig själv och började måla. Nu skapar hon inredning av sin konst.

IMG_2088.PNG

IMG_1640.PNG
Sängkläder Carina Björck, flotta klädhängaren Ateljé Alt (NK) svart lampa Konsthantverk. Mer om Carina och hennes alster kan man läsa på hennes hemsida, klicka här.
IMG_0858.JPG
Appropå härliga färger ett snapshot i förbifarten när vi var på Rival vid Mariatorget sist. Ombonat och alldeles härligt!

IMG_1614.JPG
Vackert och lyxigt hos Bohem Inredning
IMG_1611.JPG
Kaxigt!
Christian Lacroix/Bohem

IMG_1613.JPG
Härlig matta Christan Lacroix/Bohem

IMG_2067.JPG
Tog en rask promenad till Gamla Stan efter jobbet. Mötte upp kund Åsa sippade på ett glas rosé och minglade med Nadja Wedin som bjöd in.  Nadja promotade sina älskade designprylar i en söt liten butik och Galleri Monica på Köpmangatan 16, mitt i smeten när Stortorget.

IMG_2068.JPG
De senaste tillskottet i samlingen, ”Wagtail” sädesärlan var på plats.

IMG_2069.JPG
Och förstås de fina kuddfodralen.

GRATTIS ”JENNY I ENGLAND”

IMG_2087.PNG
Flitig kommenterare här på bloggen som skrev sent i natt att det är fylla-jämt-dag- i dag. Grattis söta Jenny i England på 40-års dagen. Kuddinlägget till dig dagen till ära  😀
Kram Susanne

instagram: susnordstrom

40 reaktioner på “Härliga kuddar och mycket färg”

1 2 3 1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram