Hinkar porslin snygg sjal och en ”Nilla” utan Nicke

Peppe lämnade vid 4-tiden i morse för killresan till Verbier. Sen kunde ju jag inte somna om i vanlig ordning. Släpade mig ut i en rask powerwalk något senare än vanligt.
Sen har jag jobbat i ett. Och levererat en viktig text som skulle skrivas.
Snor ihop ett mixat inlägg innan jag ska iväg igen. Lite blandade pics.

img_6170.jpgGick förbi en butik på Karlavägen jag aldrig gått in till. såg så väckta konstverk genom fönstret. Från konstnärskollektivet Ardmore i Sydafrika, samma som skapade min vackra duk från Pernilla

img_6173-1.jpgSnickarglädje, fast i keramikens värld.
Sett hos Bucks and Spurs

img_6176-1.jpgI samma butik såg jag de här snyggingarna i silicon. Bara så fina.

img_6169.jpgOch välpacketerade förvaringshinkar med lock. Tänker plats för djurfoder, återvinning, sopor etc. Eller regnvattenssamlare på landet.
Bucks and Spurs

img_6741.jpgKöpte en gosig sjal med klös på Drömhusets julmingel. Och insåg att den funkar lika bra som pläd. Dubbel lycka. (billig var den oxå) img_6234.jpgSåg så himla fin servis från PIP Studio med lite nytt mönster hos Studio Sankt Paul PR. Visst blir man glad? Skickade till Pernilla som bara måste ha, sa hon!

img_6233.jpgMums för romantikern…

img_6235.jpg
PIP Studio

img_5669-1.jpgApropå min hårt arbetande kompis, så hittade jag en söt bild när jag letade till ”Här är ditt liv” när Nicke och Nilla var som mest poppis och Lukas hade kalas på gården när Gudmor kikas förbi och busade. Så gulligt för min lilla lintott. Kompisen Hugo till höger.

Försöker fixa ett Före och efter som fredagsgodis 😊
Ikväll är jag bjuden till min kompis Bea som vill bjuda på galamiddag. Min födelsedag som spökar igen. Men jag slickar i mig och är gräsänka ända tills på måndag, hehe

Kram Susanne

 

2 reaktioner på “Hinkar porslin snygg sjal och en ”Nilla” utan Nicke”

 • Maggie skriver:

  Härligt med blandade pics – ögongodis så det förslår. Gud så gulligt porslin. Älskar’t! Tänk att få duka med sånt fint porslin. Då gör det kanske inte så mycket om maten misslyckades – matlagning är nämligen inte min gren. Tur att B finns!
  Bilden på Pernilla med kidsen är underbar. Tänk att det är så länge sen det var som ”Nicke & Nilla” gick på tv. Jag minns att mina söner älskade det.
  Njut av ditt gräsänkeliv!

  Kram
  Maggie

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack söta!
   Bra tanke där, ju snofsigare porslin så trollar man bort liiite höga krav på maten, haha
   Ja, gud så länge sen det var. Tog ju med hela 6-årsklassen på Nicke och Nilla-inspelning i TV4-huset. Tror att kidsen gillade.
   Och fröken Josefin blev lite förtjust i Nicke, hihi
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram