Kalas och naturbloggen

Pernilla slutade inspelning av adventskalendern 17.30 + avsminkning och perukavtagning. mötte upp på SVT och Theo slutade sin fotbollsträning 18.30. Kan säga att det var en speedy gonzales-pyntning med ballonger, serpentiner och paketinslagning. Men vi är ett effektivt teamwork 🎈🎉🎈

img_0828.jpg Älskar alla former av dessa snyggballonger.
img_0812.jpgVad gör busy mama som arbetar sju dagar i veckan och kommer hem sent? Hyr en foodtruck till killen som älskar hamburgare. Grymt smidigt där allt åkte ner i soporna, även brickan är engångs. img_0815.jpgPhil’s Burger hade halloumi-burgare för oss icke köttätare. Såå gott och alla var supernöjda. Ljud-Filip, film-Johannes, inslagsproducent-Maja och Helena från Wahlgrens värld var på plats.img_0820-1.jpg
Äkta champagne och hamburgare är aldrig fel! Dagens ”tomtemor” var nöjd nöjd nöjd!

img_0824-1.jpg Födelsedagsgullisen höll tacktal och var grymt lycklig för sin surprisefest tid han kom med ögonbindel på.

img_0825.jpg Musiken kom i gång och partymama kom igång. Nause-Jacob också 😊

Stannade kvar och sov över. Åkte från Lidingö till SVT 07.40 med Pernilla, vinkade hejdå och gick hem. Svidade om och drog ut på fredagsträningen.

img_0831-1.jpg
Säger bara vilken dag! img_0833-2.jpgBlev djupt lycklig när jag såg de första snödropparna och fotosession utbröt.

img_0834.jpgSå ljuvligt!

Önskar er en trevlig och solig helg!
Kram Susanne 🥰

2 reaktioner på “Kalas och naturbloggen”

 • Maggie skriver:

  Vilken lyckad överraskningsfest för Theo. Förstår att han var ”nöjd, nöjd, nöjd”! Hur smidigt är det inte med sin egna food truck egentligen? Det kan vi nog alla längta efter i bland. Visst är det märkligt på ett sätt att man blir så lycklig vartenda år när de första snödropparna och krokusarna kommer upp? Vi vet att de kommer varje år men ändå så blir man fascinerad över över vårens ankomst.
  Ha en fin helg söta Susanne!

  Kram
  Maggie

  • Susanne Nordström skriver:

   Hej Maggie!
   Förutom lyxigt och gott, så skönt att sköta serveringen utomhus och dumpa soporna direkt. Bara några bubbelglas att diska.
   Bara det…
   Och snödropparna, mmm…Fick oss att styra upp Nordiska Trädgårdars mässa i morgon, mer blomsterkick och inspo.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram