Konstglädje en bit upp

SEMESTERBLOGGEN

Nu sätter nätet här alla rekord i att inte vilja! Hoppar i och ur hela tiden! Fick i väg en jättefin frukostvy-bild på Instagram i morse, sen tog det liksom stopp!  Några tjusiga konstnärsbilder har jag till sist lyckats få ner en och en, från Peppes och min prommis igår kväll. (Lukas sov och åt på rummet som vanligt!!)
Hittade en bar med grym musik uppe på en höjd nära partybeachen. Tog lite bilder innan vi promenixade vidare, fanns inte någon mat där.

20121227-190455.jpg

Stairway to…

20121227-193629.jpg

…Mr Gecco.

20121227-190624.jpg

20121228-111459.jpg

20121227-190706.jpg

Pelarepimp.

20121227-190609.jpg

Sötmålning på berget.

20121227-193656.jpg

Utsikten till Full Moon Partystranden där det ”smäller” varje kväll…Fast för de som är betydligt yngre än Peppe och mig, hehe

Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

7 reaktioner på “Konstglädje en bit upp”

1 2
 • Lotta skriver:

  Gud vad härligt med Thailand! Är så avundsjuk… Ja, du det är härligt med tonåringar, ge honom en puss då och då så kvicknar han till snart. / Kram Lotta

 • Rosa skriver:

  Så mycket spännande och roliga saker ni får se på era promenader, underbart. Ni måste absolut besöka Partystranden också innan det är dags att åka hem igen, partyn finns det absolut ingen åldersgräms för haha.
  Ja våra kära tonåringar¨är verkligen tålamodskrävande det håller jag med om, antingen pratar man med en vägg eller så ska allt diskuteras suck, absolut inte lätt men så skönt att höra att det trots allt är ”normalt” haha. Lukas har nog snart sovit ikapp ska du se och vill förhoppningsvis tillbringa resten av tiden i solen tillsammans med sina fina föräldrar.
  Sköt om dig gulligaste Susanne och ha det så jättemysigt med dina killar.
  Stor kram från mig.
  Rosa

 • Nettan skriver:

  Visst blir man uppgiven ibland vad gäller våra kära tonåringar, håller absolut med.
  Jag har levt med en man förut som hade en son o en dotter som va som ROBOTAR!!
  De sa aldrig imot sin pappa, gjorde allt han sa åt dem DIREKT, de sa aldrig liksom ”amen pappa det gör jag sen”, eller ” jag ska” o så blev det bortglömt… ja du hajjar.
  Inga diskusioner, inga gräl, inga negativa kommentarer, inga bråk, inget tjafs, inget tjat….ja ingenting! Barnen var som robotar, o sonen är det fortfarande trots att han är 19år… det va hemskt att se. Dottern valde att bo hos hos mamman sen permanent. Sonen o pappan åker till o med varje söndag tillsammans o vecko handlar o har gjort i 3års tid nu. Det är inget en NORMAL tonåring skulle göra VARJE vecka med vare sig mamma eller pappa! O så träna de på pappans jobb i ett gym där tillsammans 2ggr i veckan….. ja listan kan göras lång Susanne.
  Därför känner jag att vi ska ändå känna oss nöjda som har normala tonåringar.
  (men ibland vill man verkligen vrida om nacken på de små liven)..
  Kram o tack för din braiga blogg, följer dig dagligen!
  /Nettan

 • Maggie skriver:

  Inte vilken utsikt som helst på kvällsprommisen…lite skillnad mot här. Visserligen lika mörkt här nu men inga neonskyltar, målningar eller musik. Kl är 18.00 här nu och jag ser på Rapport…inte fullt lika häftigt!

  Ha det fortsatt underbart i paradiset!

  Kram Maggie :-)

 • Ulrika skriver:

  Darling man är aldrig för gammal för party;-) ha det bra i värmen, här ere bara snöB-)

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram