Minipiff i Kerstins kök

Familjen Kerstin hjälper jag mad jämna mellanrum. När flickorna fyllt 10 år har de fått nya rum i födelsedagspresent. När Issa fick sitt nya fina rum förra året gjorde jag en liten  uppfräschning i köket. Nån som vill kika in i Isabells rum och hennes gömma dörren lösning, klicka här 
Lite dåligt med förebilder dock…

FÖREimg_0165-1.jpg Kökslampan gjorde ingen glad med sitt diskreta sken som inte spred sig alls i köket. Stolarna var tunga och hårda.

EFTERimg_1635-3.jpg Köpte en ny luftig belysning (Elstore) som täcker mer än bara bordet. Fönstret fylls med härliga växter och trevligt insynsskydd på samma gång.
Nya klädda stolar, sköna att sitta på, Ikea

img_1634-1.jpgNya handtag, de gamla T-handtagen var jättestora.

 

FÖRE, SETT FRÅN HALLENimg_1012-3.jpgSett från hallen ser ni dörren som går från köket till Issas rum som jag gömde med bokhylla i hennes rum.

EFTERimg_1632.jpgDåligt med förvaring i köket. Jag föreslog att vi skulle gömma dörren med ett praktiskt vitrinskåp. I helgen satte jag också upp en tavla som lyser upp. Vi tog bort dörrkarmarna. Det blev en liten skarv ovanför skåpet som jag täckte för med en masonitskiva. Hörnskarven gömde jag med växten.
Skåp Ikea tavla Karolina Palmér evighetsväxt från Wexter

img_1633-1.jpg.

INNAN STYLINGimg_1952-3.jpgKerstin ställde in sina saker och frigjorde mycket plats i sina skåp.

 

EFTER STYLINGimg_1953-1.jpgKunde inte låta bli att bjuda på ett litet piff i skåpet. För är det vitrin så kan man ju ändå få in lite färg 😊

Kram Susanne

 

6 reaktioner på “Minipiff i Kerstins kök”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram