Naturens skönhet

 

Satt på mitt lilla kontor några timmar på förmiddagen, samtal, mail, blogg och pappersjobb!. Gjorde klart grovjobbet hos T idag, fixade det lätt skadade matsalsbordet igår, slipade ytan och lackbetsade mörkt (se Från matsal… del 1).

Förra veckan

Idag

Väggtv´n har jag flyttat ner (tungt!!) och väggen blev färdigmålad, det vart en otrolig skillnad med den nya fondhörnan, värmen spred sig i hela rummet.

Ska nu bara ordna lite mer tavlor, kuddar och tempohöjande detaljer till nästa vecka, lite styling!. När det blev så mycket mer färg, har jag tonat ner några andra färgklickar som; plädar, kuddar och målat om blomkrukarna.

Naturens skönhet

Avslutar dagen med att visa en 2 m otroligt vacker istapp utanför vårt fönster!

Kram Susanne

0 reaktioner på “Naturens skönhet”

1 2 3
 • Elisabeth skriver:

  Tack för en mycket trevlig blogg. Jag har ju följt Pernillas blogg men är nu dig lika hängiven. Och har då sett vad du hjälpt henne med och jag har givetvis blivit väldigt nyfiken på dig.
  Det är så trevligt att gå in och kolla i din blogg. Du inspirerar mig, så tack än en gång för en mycket trevlig bloggsida.

  Vänligen Elisabeth i norr

 • Christine skriver:

  Blir så imponerad över din förmåga att få ytor att se rena och organiserade ut. Har ett arbetsrum/gästrum i akut behov av dig och är nyfiken på vad det skulle kunna kosta? Tror att jag mailar dig, faktiskt.

 • Sara skriver:

  Hej Susanne

  Jag håller med C, gardiner, gardiner!!!

  Gillar din blogg – Sara

 • Jessica skriver:

  Susanne! Jagt ycker du är otoligt duktig. Din sida inspirerar verkligen.

 • C skriver:

  Snälla Susanne, gardintips tack. Toppenblogg!!

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram