Poltrona Frau och Pernilla-surprise

Hade en early bird uppstart hos unga Johanna i morse. Sen har det gått i ett. Kundhandling, med gardiner lyktor och gardiner.  Nån timme på belysningsbutiken för att fylla några projekt med det där nödvändiga ljuset.
Att jag fortfarande kan flänga runt på min lilla rosa underlättar allt. Så kära snö håll dig borta lite till (om jag får önska) 🙏

img_5949-1.jpg
På min gata är det så här tjusigt då det vankas pressvisning hos den eleganta designagenturen Planoform. Älskar när det tar 2 minuter att ta sig till frukostvisningen.

img_5943.jpg
Planoform är ny agent för italienska premiumvarumärket, Poltrona Frau. Funnits sedan 1912 och nu här. Är stora på det finaste skinnmöblerna, läder i små som stora små detaljer och glas. Se de små ”läderskärpen” på belysningen.

img_5939-1.jpg
Speglar läderkant runt om. Allt kan ses i Planoforms showroom Karlavägen /Jungfrugatan.

img_5942.jpg

img_5945-1.jpg
Ljuslykta/vas med läder, och vackra höstblommor.

img_5940.jpg
En supersmart förvaringsbox som man lyfter på lock efter lock.

img_5947-1.jpg

img_5936-1.jpg
Vi fick även höra svenska formgivaren Carina Seth Andersson presentera sina designade de exklusiva vaserna. Carina har även designat den klassiska runda vasen ”Dagg”.
img_5937.jpg Handgjorda in i minsta detalj. Vackert, slitstarkt och rätt hållbarhetstänk.
Grand Relations bjöd in till den goda frukosten som kocken från Gaggenau svängde i hop. Tryffelrisotto och grönsaksgryta till. hur gott?

SURPRISE-MÅNDAG img_6807.jpg
I måndags bjöd vi också på lite gott. Mia, Chaplin, Emilia och jag överraskade vår älskade Pernilla som jobbar och flänger land och rike runt.img_6808-3.jpg
Emilia fixade maten och lurade iväg Pernilla medan vi smög in i huset. Dukade upp och tände alla ljus vi hittade. Och korkade upp champagne. Oj vilken lycklig Nilla som kom hem. Och lyckligast över att få vara hemma hos sig själv i myskläder.

img_6811-1.jpg
En bling-glittrande present från oss till vår busy woman som vi knappt hinner träffa. ❤️
En ursnygg klocka på en längre kedja. Tänker att den passar på scenen på vår lilla glitterpingla 💃

img_6814-1.jpg
Helt ny design från Emma Israelsson. Hon kan den kvinnan 💝

Kram Susanne

6 reaktioner på “Poltrona Frau och Pernilla-surprise”

 • Rosa skriver:

  Åh så gulligt gjort med middagen och den vackra presenten vilken underbar överraskning, vilka fantastiska, fina och omtänksamma vänner ni är.
  Så roligt att få se alla dessa nya saker som kommer ut något jag aldrig skulle göra utan dig 😀. Förvaringsboxen var verkligen fin, praktisk och snygg att ha framme.
  Ha en härlig dag finaste Susanne. (Den där snön får gärna hålla sig borta för min del också runt jul kan den få komma men senär det nog 😉).
  Stor varm vinterkram
  Rosa

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack söta du!
   visst älskar man bara att få överraska? Speciellt nån som tror att det är en utekväll och bara vill vara hemma med sonen.
   Och så blev det ju.
   Kram

 • Fika skriver:

  Underbar överaskning!!! Supersnygg klocka!!! :-)
  Härliga Ni,
  😉

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Kära Susanne!

  Iförrgår fick jag paket av Pernillas gulliga mamma som skickade Pernillas gamla turne kläder till mig gissa om jag blev GLAD och i torsdags blev jag intervjuad av min lokal tidning Vi i Sundbyberg och jag blev chockad att jag hamnade en hel första sida och nästa sida hela sida även löpsedel :-) Jag undrar om du har skickat disktrasor m.m som jag har vunnit för de har inte kommit än!

  Kram Malin

  • Susanne Nordström skriver:

   Hej Malin!
   Så roligt för dig!
   Det är inte jag som skickar ut, utan det gör Drömhuset när alla skickat sina adresser. De tar nog allt på en gång. Men jag kan försöka skynda på.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram