Praktiska tips del ett, skor

Var hos Pernilla och röjde runt igår. En del av av en presentcheck som vi fixade. Fick massor gjort, fyra härliga säckar mindre. Och en liten mysig prommis med jyckarna med lite trevligt babblande på vägen.
Nu längtar jag efter några praktiska tips. En av mina bloggisar efterlyste skoföringstips. Kan väva in några idag. Har ju massor av bilder på jobb jag gjort under alla år, har grävt fram några.

FÖRE20140619-104709.jpgI sidoingången i trebarnsfamiljen.

EFTERimg_0057-2.jpg Köpte hyllor och billiga konsoler på Ikea och tryckte in. Målade en glad färg. Tro mig hyllorna fylldes med sportskor. Hyllan fanns innan höjde den och flyttade ut sittbänken som ingen kunnat sitta på innan. La en ”hjälmhylla” bakom.

SKORUM

Här var det en skräphörna bakom ett draperi innan. Fick in 12 hyllor, och för att pigga upp det hela målade jag taket rött.tog jag mmåla taket rött.
Hyllor och konsoller från Ikea  (som måttsågats) 

 

img_3083.jpgHos Pernilla efter flytten för sju år sedan blev det en mindre skohörna. Återanvände MDF från gamla huset, sågade till och målade om.

FÖRE
20110616-083304.jpg.
En shuecloset skapade jag här.

EFTER
img_6715.jpgRenoverade hela rummet men här rev ut en garderob och skapade en annan typ av förvaring

img_0157-3.jpgEn platsbyggd hylla i hallen. Målad i samma färg som vägen och vägghängd. Med spegel och lite bänkpiff ovanför.


Rum i hallen hyllor på ena sidan med en varsin vant och halsdukskorg till alla och envar. Krokar på andra sidan.

Lite förvaringstips del 1.

Ikväll ska jag och mina killar gå på studentfest. Ska bli såå himla kul!

Kram Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram