Sitt snyggt, bekvämt och återvunnet

Några sittvänliga och glada möbler från Stockholm Furniture and Light Fair 2020. Alltid kul att strosa runt där då montrarna är mer påkostade och vackert designade än Formexmässan. Mycket fokus på arbetsplatser och där finns det förstås mer budget.

img_0810.jpg Min gamla favorit Nadja Wedin droppar ju nya mönster i sköna färger i ett. I samarbete med ABC Collection. Sköna och mycket sittvänliga fåtöljer.

img_0901.jpg Italienska Kartell som är kända för sina möbler, lampor och övrig interiör i plexi presenterar soffor med i återvunnet och supertåligt material. Och stolar i trä, se längre ner.

img_0830.jpg Mysiga bulliga möbler för kontoret i relaxiga färger.
Från italienska designteamet  Busetti Garuti Redaelli 

img_0875.jpgMer färg på arbetsplatsen gör oss glada. Speciellt trevligt bland de mörka kostymerna, tänker jag.

img_0865.jpg Stol och stilsäkra Lisa Hilland skapar de vackraste stolarna för många olika företag. Här, den romantiska trästolen för sitt egen märke Mylhta

img_0872-1.jpg Fika och snabba-mötet-sitt på kontoret. Anrika företaget Edsbyn är speciallister på smarta kontorslösningar. Avdelaren Avdelaren för växter är nyhet för säsongen och en välgörare för både privacy och luftrenande.

img_0873.jpgKonferenssitt i eleganta och sköna rullisar. (ej snurrbara)
Edsbyn

img_0882.jpg Klädda stolar, alltid lika behagligt att sitta på.
Rowico

img_0900.jpg  Sköna, nätta och format efter rumpan. Kartells nya trästolar med trä från FSC®-certifierade skogar (Forest Stewardship Council).

img_0899.jpg Mer sittvänlig från Kartell

img_0894-1.jpg A.I. Chair gjord i 100% återvunnet material Kartell Smart och otroligt sittvänlig. En stol som ligger helt i tiden och helt Greta-kompatibel 😊

”Den första designstolen som framtagits med artificiell intelligens som svar på input från designern (Philippe Starck) och know-how hos företaget (Kartell). Kreativt tänkande, fackkunskaper hos företaget och artificiell intelligens förenas i utvecklingen av en stol genom en algoritm som respekterar såväl designerns som företagets ursprungliga krav”

facetune_05-02-2020-09-43-49.jpgEfter många timmars gående på mässan, en skön vilopaus i den supersköna A.I med Maria från Trendgruppen PR som tog bilden

Önskar er en fin start på veckan! Trots diverse stormar och oväder i landet får man göra det bästa av allt.
Har precis trixat till en liten Alla Hjärtans-tävling med en av mina mysiga vänner. Med rabattkod. Kommer torsdag/fredag

Kram Susanne

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram