Textilinspo

Ägnade kvällen åt att riva garderober och att bygga en ”shoe-closet” åt min fina Gudson Benji. Han fick ju det i 18-års present av mig. Väntar på en leverans sen är kaoset i full gång.
Några textila inspirationer idag. Älskar att förändra med gardiner kuddar plädar och stora härliga mattor. Det blir så ombonat, dämpat och mysigt.

IMG_6863.JPG
Från härliga Van Asch och deras monte på Formex.
IMG_6864.JPG IMG_6866.JPGVan Asch

IMG_6871.JPG
Mysiga Odd Molly Home

IMG_6869.JPG
Odd Molly Home 
IMG_8081.JPGNytt och blått hos Ohlssons Tyger
IMG_8080.JPG
Och matchiga kuddar.
Ohlssons TygerIMG_6900.JPGChhatwal & Jonsson 
IMG_7250.JPGFrån jul-visningen hos Polhem PR, soffa Royal Design, kuddar från Lidby Living/Royal Design och Blomsterlandet 
IMG_8591.JPGBenington
IMG_8283-0.jpgBohem
IMG_8279-0.jpg
Bohem

IMG_8826.JPGFick den äran att sova i Theos Ferrari i natt. Sov som en prinsessa i nybäddade textilier  😉
IMG_8818.JPGI går kväll njöt av en supergod Nilla-lagad lax som var helt suverän! Oliver-lagad entrecôte till resten av kött-gänget. Sen arbetade jag vidare till 23.30. Sen la vi oss i ute-jaccuzin och bubblade i natten.
IMG_8809.JPG
Har jag sagt att jag har världens finaste kunder? Fick en present av familjen Åsa och Greger på Söder som jag jobbat med halva vintern. Hur gulligt som helst. blev förstås jätteglad 😛   Nu är pausen slut och arbetet väntar!
Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

 

18 reaktioner på “Textilinspo”

1 2 3
 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Wow så snygga kuddar och resten av de andra tyget bla stolar och gardiner :-) Jag har en gammal stol som jag fyndat på myrorna för 250 kronor och tänker byta tyg till något häftigt får ta och besöka Ohlsson tyget om de har häftiga tyget det får man hoppas :-) Haha får du plats i Theos häftiga Ferrari säng? :-) Ha en fin kväll kram från mig

 • JuliaRo skriver:

  Så mycket fint ❤️❤️❤️
  Påväg till Södertälje för att bli med kattunge ❤️❤️❤️
  En liten grå ❤️

 • Maggie skriver:

  Så härligt att du fixar och gör nytt åt Benjamin. Vilken underbar födelsedagspresent! Slår det mesta tänker jag. Mysigt också med middag och jacuzzibad i höstmörkret. Förstår att ni hann prata mycket och sånt är ju så mysigt och viktigt.
  Härlig kuddinspo! Kan inte få nog att kuddar och det är nog tack vare dig. Har insett vad det kan förändra en soffa eller ett helt rum för den delen.
  Inte ett dugg förvånad att du får cred från dina nöjda kunder. Bara så rätt och du ska njuta och ta åt dig av allt beröm.

  Kram Maggie :-)

 • Linda H skriver:

  Häftiga kuddar :)

 • Susanne skriver:

  Alltid lika kul att läsa dina inlägg :) Jag älskar tygerna från Van Asch, jag har en sån kudde hemma och det är min favorit! Ha en fortsatt fin dag!

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram