Hej semester!

SEMESTERBLOGGEN ♥

Hej från oss! Äntligen är vi här efter en ett knasigt stressigt dygn. Som det väl är när semestern ska startas upp, man ryker ihop och flänger runt som skållade råttor.
Min sista dag gick allt fel, cyklade till ett av mina slutfixjobb rätt fullastat och märker at det går sååå trögt, pumpade däcket men det är en halvkul pyspunka!! Var ju ändå tvungen att harva vidare och tillbaka.
Sen ringer tandläkaren som inte har fått min nya tand (bet av den andra) med sin sändning, så jag måste åka in nästa vecka och fixa, typiskt!!

Fast å andra sidan kunde jag ta en sen lunch/fika med Ms W som ringde och var på Kungsholmen där jag också var, ”tandlös” och allt. Och fick en jättefin klänning på köpet och en dos kompiskärlek. 😛
På hemvägen bajsade en fågel på min nya rosa blus. Vattenskotern som skulle med ut till semesterön startade inte när den skulle läggas ner i havet, och all mat fick tryckas in i kylen och frysen hemma.
Imorse åkte Peppe den ängeln ner till varvet  regnet och mekade i några timmar och fixade den. Men då hade man stängt av allt Stockholms inlopp fram till 14.00 pga Gotland runt seglarnas nyomlagda start….
Sen har allt gått i ett. Lyx-problem, men så är det!
Nu är jag sååå bombad och har en huvudvärk som heter duga och ska tokcrasha, så två snabba bilder, fast de får duga idag!

 

DAGENS BILDER, FÖRE

20120630-223820.jpg

EFTER

20120630-223830.jpg

Hann förstås med en butiksrunda runt hörnan och lyckade trycka in den här fina stora lyktan i båten, med allt annat bråte, mat, kylskåp, bastuagregat etc. Lite på vinst och förlust, men det blev jättefint.

Lykta och ljus från Drömhuset

Mina fina bloggläsare, vilka fina saker ni tar er tid att skriva, jag blir alldeles varm i hjärtat! Ni är bara alldeles bäst!

Stor kram från en trööött Susanne

0 reaktioner på “Hej semester!”

1 2 3 4
 • Eva Stridh skriver:

  Ja det tar tid att landa i semesterlunket! Speciellt om man ska iväg nånstans, innan man fått med sig allt och fått allt på plats..
  Ryker ihop, ja det händer här med! Jisses!!! Jag har inte det bästa tålamodet och min makes börjar vara slut haha..

  Men när lugnet infinner sig, och inte allt för många måsten tar över – då är man inställd o klar i semesterläge!

  Njut fina du!

  Kraaaam

 • Madelen skriver:

  Jösses, det var ingen vidare dag hörru!!!!! . Hoppas att du varvat ner nu och att ni får fina dagar tillsammans! Vilken bild från ön med nya lyktan, helt magiskt!. Sköt nu om dig ordentligt, söta fina rara gulliga du! varma kramar, Madelen

 • Anette G skriver:

  Du verkar vara en toppentjej Susanne! Så kul att följa din blogg. Ha en riktigt avkopplande semester nu!

 • Maria skriver:

  Önskar dig en välförtjänt semester! Men vi hoppas på några fin fina bilder från eran ljuvliga ö. Det ska bli en tur till storstan på semestern och då hoppas jag kunna dra med mannen till Drömhuset. Har du några andra bra shoppingtips så tas de emot tacksamt?! Kram

 • Elisabeth skriver:

  Hej där!
  Hoppas du sovit gott! Önskar dig en underbar semester, det är du verkligen värd! :)

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram