Nytt från Ikea

Usch, det här är så inte min vecka. Har nog kört lite för hårt fram med mig själv! Är bara sådär segt hängig och ont i halsen. Gick till jobbet en sväng i går kväll, slutade med att jag skar ett jack i tummen och tokblödde. Och snick-killarna skickade hem mig igen.

Jag använder så gott som alltid mina egna mina egna bilder, men dessa vackra och bohemiska miljöbilder från Ikea redaktionens blogg Livet hemma, får inspirera idag. Representerar samtidigt vintagetrenden med de slitna väggarna.

”Bäddat och klart för en nutida Marie Antoinette med faiblesse för mode, charm och vackra ting!
I den andra delen blandas purpurfärger i olika toner med mönster och ränder för ett levande och ombonat sovrum. Med en värmande färgskala besegras den sista snön därute och snart kan vi öppna sovrumsfönstret på glänt och släppa in vårens milda luft och dofter!”

20130226-110456.jpg

20130226-110508.jpg

20130226-110516.jpg

Den ljuvligt bulliga vasen passar ju in  i trenden runda vaser som diskuterats i bloggvärlden. Denna för ett betydkigt vettigar pris också.

Bilderna är lånade från Ikea.se/livethemma
Foto: Idha Lindhag  
Stylist: Camilla Krishnaswamy

Några fler nyheter som jag såg på Ikeas pressvisning nyligen:

20130226-110635.jpg

Enkel och ren plastmatta som vi nog lär se mycket av.
Från Ikea

Ha en fin dag!
Kram Susanne

Instagram: susnordstrom

16 reaktioner på “Nytt från Ikea”

1 2 3
 • Fika skriver:

  Krya på dej! Försök att hinna med lite vila! Tänker på dej! :-)
  Kramar

 • Ellali skriver:

  Tack för rådet ang mitt sovrum. Grejen där är att jag har stor byrå med spegel, 2 nattduksbord med vardera 2 lådor, ett litet ”skänk/skåp” med låda samt dörr, samt en bokhylla i typ antikbetsad furu( rubbet) :/ . Orkar inte riktig med att måla allt….eller den större delen heller. Tänkte att man så länge skulle kunna kunna poppa till det 😉 med att måla valda lådfronter/skåpsspeglar o dyl i vitt…. Låter det helknäppt enligt dig!!!! 😀 ?????

 • MADELEN skriver:

  Aj då!!!! :( var rädd om dig!!!! Kram,M

 • Susann skriver:

  Hej! Tack för en bra och inspirerande blogg, läser ofta;) Jag ska köpa ett nytt soffbord i svart färg har du några bra tips?? Har en gråmeleradsoffa, vita väggar o nylagt ekgolv och mycket ”stela” tunna/smala möbler i vardagsrummet förövrigt…så jag skulle vilja ha något rejälare (tror jag:) Herregud det är inte lätt att hitta rätt:) Jag bor i Göteborg, skulle bli glad om du vet någon bra nätbutik!!
  Hälsning Susann Andresen

 • Rosa skriver:

  Åh käraste du aj så ont, omtänksamma killar som skickade hem dig igen, Hoppas du har tagit det lugnt idag, så gott det nu går när man heter Susanne vill säga, hrm!
  Sköt om dig gulligaste du så du blir frisk snart igen.
  Stor varm kram till dig.
  Rosa

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram