Nytt från Ikea

Usch, det här är så inte min vecka. Har nog kört lite för hårt fram med mig själv! Är bara sådär segt hängig och ont i halsen. Gick till jobbet en sväng i går kväll, slutade med att jag skar ett jack i tummen och tokblödde. Och snick-killarna skickade hem mig igen.

Jag använder så gott som alltid mina egna mina egna bilder, men dessa vackra och bohemiska miljöbilder från Ikea redaktionens blogg Livet hemma, får inspirera idag. Representerar samtidigt vintagetrenden med de slitna väggarna.

”Bäddat och klart för en nutida Marie Antoinette med faiblesse för mode, charm och vackra ting!
I den andra delen blandas purpurfärger i olika toner med mönster och ränder för ett levande och ombonat sovrum. Med en värmande färgskala besegras den sista snön därute och snart kan vi öppna sovrumsfönstret på glänt och släppa in vårens milda luft och dofter!”

20130226-110456.jpg

20130226-110508.jpg

20130226-110516.jpg

Den ljuvligt bulliga vasen passar ju in  i trenden runda vaser som diskuterats i bloggvärlden. Denna för ett betydkigt vettigar pris också.

Bilderna är lånade från Ikea.se/livethemma
Foto: Idha Lindhag  
Stylist: Camilla Krishnaswamy

Några fler nyheter som jag såg på Ikeas pressvisning nyligen:

20130226-110635.jpg

Enkel och ren plastmatta som vi nog lär se mycket av.
Från Ikea

Ha en fin dag!
Kram Susanne

Instagram: susnordstrom

16 reaktioner på “Nytt från Ikea”

1 2 3
 • Jeanette skriver:

  Åhhh vad jag önskar att jag bodde i sthlms-trakten… Har precis renoverat/byggt upp mitt barndomshem. En sekelskiftes villa – min drömvilla, MEN nu ska detta stora hus inredas och oj vad man skulle ha en ”Susanne” då!
  Försöker iaf inspireras på världens bästa blogg – din! Skulle ju behöva hjälp med allt – från färger till möbler och möblering! Kram

 • Susanne skriver:

  Tack gullisar för att ni mammar mig, det behöver jag ibland…Jag behövde nog mina tre dagars betongtäcke för såå seg jag varit.
  Kram på er

 • Cecilia skriver:

  Den där randiga mattan kommer hamna i mitt kök. Tack för tipset : D och all inspiration.

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram