Sista rycket innan vårt äventyr

Vet, jag har varit världens sämsta på att uppdatera den senaste tiden. Men mitt lilla liv har varit ockuperat med beställningar, uppstart, att stänga projekt, rensningar, packa inför resan, städa skåp och lådor och att säga hejdå till vänner. Och få till det där sista som skulle packas in i bilen som åker på lastbilstransport.
Har sovit uselt på slutet med några timmar/natt. Så mycket som snurrat runt i huvudet. Men nu är vi här i Casa Bel Air och det nya livet kan kicka i gång.

En liten resume:

b99f9346-84ec-49e4-8441-c45bf9cf1a8f.jpg Ord äro överflödiga. Fyllde dock på med några fler påsar från Drömhuset innan det var dags. Ty transporten var försenad, förstås!
.

img_8046-2.jpgFick ett personligt överlämnad från Nordsjö-Johan med 20121 års nya kulörer. Blev så himla målarsugen. Årets färg enligt Nordsjö är 2021 är Brave Ground. Färgerna blir mustigare än på länge.
.
img_8044-6.jpg Bästa att Nordsjö-Johan som vet att jag är väldigt förtjust i färgglatt godis, skickade med en stor påse gottis. Som tog slut. Fick också några rollers, penslar och de suveräna tvättdukarna som man tvättar med innan målning. I inflyttningspresent, såå gulligt!
Gillar de smarta små måla-själv-proverna för att hitta rätt. Bara att rolla upp på vägen. Årets färg uppmålad.
.

facetune_09-10-2020-21-34-14.jpg Han med ett återbesök hos bästa Filippa på FAB hos Venue Birger Jarlsgatan @FabSthlm (Insta) som bl.a. är expert på microneedling 3 D-bryn eller tatuering med supertunna drag.
Känner mig så klädd i snygga bryn. Man behöver liksom inget mer i ansiktet.
.

f26d1a1f-358f-4828-8bb3-e714cd5bf799.jpg
I tisdags skulle jag karva ur för en sminkspegels-kabel i en vägghylla hos kund My. Hade ingen såg utan tänkte att en morakniv alltid funkar. Superstressad då jag skulle till tandläkaren bland jag och körde in den onödigt vassa kniven rakt in i pekfingret. Blodet strömmade.
Åkte hem först, Lukas plåstrade om mig och sa att det måste sys. Väl hos tandläkare Robin som tittade på såret och sa samma sak. Jag syr ihop dig, sa tandis. Och sydde sex stygn, på övertid. Sköterskorna Mia och Pia assisterade. Sen att jag inte skulle vara där förens dagen efter är en annan sak…Kan bara säga att det gör fruktansvärt ont att bedöva i fingrar, skrek högt!
.

facetune_13-10-2020-20-42-50.jpg
Åkte nästan direkt till hejdåmingel hos våra vänner konstnär Sussi Gudmundson Upmark och Christopher. Fast jag var dock lite spak efter min lilla skada. Slurpade några extra glas Cava med värdparet, Malcolm och Ullis. Mysig kväll 💕
.

img_8131.jpg  Bonnie, familjen söta och lite blyga nytillskott.
Dagen efter skuttade jag upp 06.20 och körde säsongens sista Djurgårds-powerwalk med mitt dunkande finger och Drömhus-Ann. (efter 3 timmars sömn…😴)
.

img_8149-1.jpg💙💙💙
.

img_8192-3.jpg Sista dagen i stan ringde Pernilla och gav mig den finaste inflyttningspresenten. Ett presentkort på nya handtag och knoppar hos Frontapply.se  Nilla såg min lilla måste-ha-lista när vi sågs förra veckan. Men kände att jag hade för mycket utgifter nu då ett oförutsett tandläkaräventyr krockade…
Blev sååå himla glad och åkte över till Hammarbyhamnen och plockade ut det jag hade valt ut. Och några saker mer. Allt pressades ner i handbagaget, snart ska det upp.
.

img_8167.jpg
Kreativiteten flödade i den urtjusiga butiken. Tobias som har startat upp det hela är Nordsjö-Johans svärson.  Allt är förstås målat med färg från Nordsjö.
.
img_8173.jpg img_8171.jpg Jätteknoppen närmast i bild ska jag ha till mitt nya skjutdörrsprojekt i Casa Bel Air👌
.

img_8188-1.jpg img_8187-2.jpg Självhäftat är en favorit sedan de kom ut på marknaden. Smidigt att beställa på nätet också.

img_8182.jpg Även stenskivor kan man numer beställa hos Tobias med team. Faktiskt från samma leverantör som jag altid använder.
.

img_8174.jpgSåå mycket snyggt att botanisera bland.
Frontapply.se
.

img_8212.jpg Från flygplatsen, matshopping och till vårt lilla paradis i hörnan.
.

facetune_16-10-2020-15-50-11.jpgI går ringde klockan 03.35 efter 1.50 t sömn. Om jag var sliten?? Peppe, jag och mitt finger checkade in efter en smidig resa. Kära vänner, det är underbart att vara här.
Ska uppdatera oftare och kanske göra korta inlägg som inte tar så himla mycket tid. För det finns ingen brist på sysselsättning…
Önskar er en fin helg!

Kram från Susanne i Casa Bel Air Marbella

 

24 reaktioner på “Sista rycket innan vårt äventyr”

1 2 3
 • Sofia skriver:

  Hoppas det blir bra med fingret. Jag hade inte låtit min tandläkare sy, finns många känsliga nerver i fingrarna. Angående kostnaden så undrar jag om du inte har någon olycksfallsförsäkring? Hoppas ni tecknat försäkring i Spanien också. I all välmening 🙏🏻Var rädda om er och ha det bäst 💕

  • Susanne Nordström skriver:

   Hej
   Hur tänker du nu? Olycksfallsförsäkring för att sy ett finger? Den skulle jag gå back med tanke på att det inte kostade en krona. Mer än några flaskor vin och bubbel till det eminenta teamet. (och ja vi har olycksfallsförsäkring)
   Tro mig att en seriös tandkirurg som bl.a. jobbar med implantat har kunskap att sy ihop ett fingerjack. Och mitt finger har läkt helt suveränt. Jag får ett välsytt och snofsigt ärr 👌

   • Sofia skriver:

    Ok det var ju fint att det inte kostade något. Jag antog att det blev dyrt efter att du själv skrev ” Men kände att jag hade för mycket utgifter nu då ett oförutsett tandläkaräventyr krockade…”.

 • M skriver:

  Hej Susanne och Peppe,
  Ha det helt underbart!
  Livet går inte i repris.
  Varma kramar
  M med familj

 • Susanne skriver:

  Såå underbart att få vara i solen och Marbella. Hoppas ditt finger läker fint. Önskar dig en härlig vistelse och hoppas på många uppdateringar <3. Kram Susanne

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack Susanne!
   Det är mer än underbart här. Mitt finger mår fint, Peppe ska ta stygnen på fredag 👌
   Kram

 • Britt skriver:

  Lycka till med nya mysiga boendet! 🌿☀️🌱

 • Jenny i England skriver:

  Oh. My. Goodness.
  Det var inte lite det, jag känner mig nästan lite slut själv efter dessa rader 😉 Men nu kan även jag pusta ut, haha. Hoppas verkligen att du mår bättre med ditt finger nu. Stackare. Jag, som du vet, har bott i Spanien, och längtar dit så ofta så jag lever genom dina bilder därnere. Ha det jättebra nu och trevlig helg. Vi ska på gin distillery Tour idag. Annorlunda men trevligt. Kramar från mig.

  • Susanne Nordström skriver:

   Haha, inte min mening att stressa upp dig Jenny 😅
   Allt funkar bra med mitt lilla pekfinger, kan dock inte simma än…
   Förstår, det är lätt att längta till värmen och solen.
   Kram

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram