Visar arkiv från oktober 2011

Mysiga vardagsstunder

Det är fullt upp som vanligt men med lagom puls. Jag mår så oerhört bra av att ha stannat upp, lyssnat på hjärtat och jobba med det jag älskar…

Det känns så rogivande att tillåta mig själv att känna igen, le igen av rätt anledning och lyssna på mitt inre tempo. Om några dagar drar några av oss till Spanien. Jag ska skriva reportage, insupa sensommaren, låta barnen ladda batterierna och bada.

På söndag ska vi plåta ihop med nog Sveriges bästa fotograf Juliana Wiklund. Det ska bli superkul.

Håller på att testar produkter från pressveckan för fullt, jätte kul och en del produkter står ut. Jag har ju fått en ny favorit i märket REN Har nu testat det i ca 3 månader och det är att varmt rekommendera!!!

Hittade lite kul bilder som jag delar med mig av…

Pressvecka och Juiceverket

Pressveckan är igång och det är kul att vara runt och träffa alla. Några märken sticker ut i sina vårkollektioner, något som syntes redan på modeveckan. Några spännande herrnyheter bland skönhet dök också upp, samt några riktigt grymma ekolinjer! Mer fakta kommer när jag testat, hört mig för och undersökt mer :-)

Värt att nämna är oxå OUTSTANDING Jucieverket, så klart som man finner på Norrtullsgatan 21. Killarna som kickat igång detta är så coola och jag har verkligen LÄNGTAR tills detta skulle komma till Sverige! För i USA, Köpenhamn och Norge finns det redan. Hoppas, Hoppas Svenskarna (som tycker vi är sååå före och coola – nooot) fattar detta och ger sina lattepengar till denna magiska upplevelse istället! Guys U kick AS!

  • 1
  • 2

Instagram