Visar arkiv från maj 2017

Familjemiddag 

Söndag betyder familjemiddag. Vi firade att min äldsta systerson återvänt från 6 månader i Australien, bara för att berätta att han åker tillbaka i september. Älskar dagens ungdomar haha

Vacker i Pernilla Wahlgren Collection 😉 

Lasagne och bubbel i alla dess former. 

Kärlek, skratt och familj. 


Idag väntar massor av jobb. 

Men först yoga. Jag behöver landa. 

Namaste 

Bildbomb Nerja

För några år sedan bestämde jag mig att sluta med bull shit – jag bestämde mig för att helt och hållet lyssna på hjärtat. Använda ALLT det jag lärt mig på digitala plattformar, bloggportaler, stora mediabolag, säljföretag, skolor och ALLA de ENORMT kompetenta människor jag idag har turen att kallar mentorer och göra det så bra jag kan. 

Idag arbetar jag bland annat med en av Sveriges mest MAGISKA kvinnor. Pernilla Wahlgren. Hon är klok, KVINNLIG, ödmjuk, KOMPETENT, multiBEGÅVAD och LUTTRAD. 

Shit hon har varit med LÄNGE. Det gör nått med männiksor. Det gör dem BÄST. Trygga.

Kunskap är makt. Erfarenhet väger tung. GODHET ÖPPNAR DÖRRAR. 

Pernilla är en FANTASTISK KVINNA. Jag vill hennes bästa. ALLTID. Vi tycker inte alltid lika. Men HON är unik. Och jag är så glad att få Dela min PASSION MED HENNE. Både arbetsmässigt, privat och de RESOR vi älskar att göra ihop. 

Nerja:) 


Aldrig utan min konst:) 

Letar efter två shpooingglada kvinnor. 

Stark och starkast. 

Möte och poolhäng.

Vackert i Nerja

Skratt.

Hårt arbetande kreativ och -alltid glad;) 

Underbar mat.

Verkligen WOW:)

Frukostmöte i solen:) 

Skratt och planering. Älslart !

Namaste och du….. omge dig med starka kvinnor, olika åldrar, olika erfarenheter, var ödmjuk, tacksam -snäll och SKRATTA och jag lovar dig – att du kommer – NI KOMMER utföra mirakel. 

Instagram