Visar arkiv från augusti 2014

Vill du lyckas? Bloggtips

Skärmavbild 2014-08-29 kl. 17.40.15

Livet har verkligen sina små sätt att lysa upp tillvaron på. Idag efter ett långt morgonmöte, så fick jag möjlighet att tacka av min gamla arbetsplats för att – likt hjärtat säger – följa det. Och därför står jag nu inför nya friska vindar och det bubblar i mig.

men nog om mig och det…

För livet handlar om andra saker. Vad går det ut på? Att vakna varje morgon och le? Eller att le när du gör ett kontoutdrag? Eller när du just klarat en tenta? Fått ett nytt jobb? OSV – VAD är lycka för dig? …

Tänk efter en sekund eller kanske till och med en minut

Jag har under mina snart 10 år i bloggvärlden (både bakom och framför skärmen och i rampljuset ) mött så många fantastiska tjejer, STARKA, drivan, kloka, kreativa och helt underbara tjejer. Och kvinnor.

Jag har också mött många som vill varandra ont. Tjejer som inte riktigt har nått annat, än drömmen om en stor blogg, mingel och gratissaker. De håller sällan länge… Jag känner några av de ”äldsta bloggarna” iSverige. Underbara . Äkta, eller smarta, PR drivna, smarta.

I dagens samhälle där vi drivs av medier som målar upp bilder av ”det perfekta” livet är det svårt att inte bli påverkad. Konsumtion, naglar, smink, bilar, märkesväskor etc etc. Allt fler jagar snabba kickar, snabba pengar, snabba kickar.

Varför?

Egentligen bryr jag mig bara om vad DU tänker? Vad DU vill – och VARFÖR?

För du är boss i ditt egna liv. Alltså är det du som bestämmer. Va realistisk, men lyssna INNÅT. Inte utåt på vad andra säger, gör eller anser vara rätt.

Har du barn? Vad vill du ge dem? EGENTLIGEN. Prylar? Stålar? Eller styrkan att våga och ORKA vara sig själv i ett sammhälle helt utan hållbarhet?

För vi lever inte bara i en ohållbar miljö – vi lever i ett samhälle där vi faktiskt blir sjukaRE än någonsin. Inte på grund av sjukdomar som kommer i en bacill eller ett virus (än) utan sjukdomarna kommer innifrån – Oss själva…

Våga stå EMOT!

Våga SÄG emot!

Våga vara SNÄLL emot dig själv – OCH andra omkring dig.

Våga le och ge andra tjejer komplimanger, se, lyssna KÄNN vad som händer.

Våga skapa EN EGEN DRÖM och följ den – Den kommer att slå in

Vill du lyckas som bloggare behöver du förstå baksidan. Lära dig göra business

Skärmavbild 2014-08-29 kl. 17.39.59

  • 1
  • 2

Instagram