Visar arkiv från maj 2015

FruHippa

Jag har haft ganska få nära vänner genom livet,inte velat släppa in. Men de som kommit mig nära, ja de är där föralltid.  Jeanette var min första bästis på dagis. Därefter kom Emelie och sen Ebba som var min totala själsvän när jag var 12 år . Ebba var min fösta stora kärlek, min själssyster och det är hon fortfarande. Sen komma Lotta, min partner in crime and craziness under några vilda år. 

Sen kom Nova, min lilla docka. Jag var bara 21 år och blev så ensam. Så fruktansvärt ensam. Jag hade min syster, min älskade man, men inga vänner hade barn eller knappt fasta relationer, så jag var så ensam. Jätte Ensam. 

Jag fann dock nya vänner, vänner med barn, i samma fas som jag själv. Äldre än jag, men härliga vänner. Jag fann min trygghet i familjen, i min dotter. I mig själv. 

  

Längst småbarnsåren krokiga stig fann jag kvinnor, starka, kloka, trygga, blomstrande urkvinnor som ville dela stigen med mig. De fyllde mig med värme, de gav mig ärlighet, vänskap och visdom. Jag var inte längre ensam. De var alla starka så som kvinnorna i Amazonas djungel. De hade ärr från slagfälten, deras själar skvallrade om smärtor, glädje och allt annat som hör livet till, men de var några av de vackraste jag mött. Dessa kvinnor klarar allt. Jag vill dela glädje och sorg med dem. Jag kände det redan vid första anblicken av dem. 

Några av dessa bestämde sig också helt spontant ta ut mig på en fruhippa här om dagen. Dessa tre magiska små varelser som stått vid min sida, utan krav, bara kärlek. Vi har skrattar, rest och upplevt ihop.  De kom gåendes i armkrok med lika bestämda steg som alltid och plockade upp mig. 

  

Fick något nytt ett par vassa underkläder med swarowskistenar på!!;) sedan fick jag något lånat och något gammalt. Vackraste armbanden fyllda med kvinnokraft.


Fick fotmassage och pedikyr. 

   
Och ryggmassage… I Pernilla Wahlgren Collection , what else 😉 


Ssmaskig dricka på Day SPA. Ett kanonspa på Östermalmstorg !

   

Sen bar det av till en av mina favoritrestauranger Milles. Där hade fixas massor av vin och smaskig mat. Vi pratade om mitt Las Vegas bröllop och jag loooovade att nästa gång ska de alla få vara med. För jo, jag ska gifta mig igen, kärlek ska firas. Många gånger;) 


Tonfisken var magisk!  

  

Men inte lika magisk som denna starka, fina, underbara donna. Du fyller mig med ljus, och samvete. När jag som mest behöver det. 


Å dessa två skönheter som krigar vid min sida i vått och torrt, som lyssnar på mig dag som natt, timmar och åter timmar av skratt och allvar. Tills dödens skiljer oss åt. 

  

Som om det inte vore nog fick jag svara på 10 frågor om min man, eller snarare vad jag trodde min man svarat på 10 frågor. Därefter tar de mig till en bil där de spelar upp en FILM!! de gjort tillsammans med min livs kärlek!!! Jag grät, de grät, vi skrattade – resultat. Vi svarade identiskt på allt. På frågan finns själsvänner. Finns det pusselbitar som passar ihop. Finns det kärlekar som är menade att vara förevigt? Mitt svar är ja. 

   

Jag ramlade hem full på ödmjukhet, värme, tacksamhet och glädje. 

Ibland tvivlar även jag på livet. Vad meningen är och varför vi är här. Men med vänner likt dessa , och de andra starka kvinnorna jag får ha i mitt liv, som alla har så speciella platser i mitt hjärta och som står ut med mig. Älskar mig för den jag är. Så Förstår jag. Kärlek. Det handlar om kärlek. Livet. Handlar om kärlek. 

Däckad

Hej på er! Har i två dagar försökt mota bort en bacill som inatt bestämde sig för att bryta sig igenom min viljestyrka och sänka mig. Så här ligger jag med 39 graders feber och yrar…  

 

Instagram