Visar arkiv från april 2019

Ett år sedan Bali

Idag är det för ett år sedan att jag landade i Bali

Idag är det för ett år sedan min resa började – resan för att inse att Yoga är en övning, inte en prestation och att träningen är ett arbete IN och inte ett arbete utåt.

Idag är det för ett år sedan sedan jag inhalerade öns skönhet och träffade de människor som jag idag kallar mina vänner och mentorer – och jag kan inte vara mer tacksam ….

Resan fram till valet. Vågar resa från dem jag älskar till en okänd plats långt bort från all den trygghet som jag fram till stå tyckte var så viktig.

Den största rädslan. Tappa kontrollen över tiden, arbete, familjen, samhällsstrukturen. Ge mig själv tid. Lämna allt jag älskade bakom, utforska och titta inuti mig själv ….

idag är det ett år sedan jag mötte en av de största drömmarna jag någonsin haft.

Det är livet som själv är en övning, inte en prestation – och de människor du älskar kommer att älska dig när du kommer tillbaka från att göra vad ditt hjärta önskar – du borde vara trogen mot ditt hjärta och följa dina drömmar Oavsett hur stor eller galna de kanske låter ❤️💕

Jag lärde mig att den sanna skönheten bor i de oförstörda delarna av världen och att vi alla är ansvariga för att ta hand om naturen och omgivningen.

Jag lever också varje dag och lyssnar på mitt hjärts slag, inte oroa mig för de små rörelserna av vågor som vi alla upplever och känner dag för dag.

Jag tog inte skit innan jag lämnade Sverige för Bali och det gör jag inte sedan jag kom tillbaka. På grund av alla skrämmande saker jag var tvungen att möta – mina rädslor – så

VÄXTE JAG. I själen.

– OCH jag uppmuntrar er alla att lägga en hand på ditt hjärta och fråga dig vem du vill vara och vad vill du göra i ditt liv och gör det bara!

NAMASTE

Backa SAS piloterna

Backa piloterna!! Seriöst people. Det handlar INTE om lönerna. Som journalist blir jag oerhört ledsen att vinklingen blir LÖN .

Dessutom faktafel. BACKA piloterna för fan.

Läs på fakta. Prata med en pilot istället för att döma utifrån dagens helt absurda mediakommunikation.

När SÄKERHETEN och de ohållbara ARBETSTIMMARNA är vad piloterna försöker få fram i sina förhandlingar. Med flertalet PILOTER i min direkta närhet. Som LOJAL SAS resenär och flitig passagerare har jag både sett och känt skillnaden som de senaste åren skett inom SAS.

Personalen är där för vår SÄKERHET. Piloterna måste vara 110% koncentrerade samtliga timmar i luften. Annars störtar vi. Det händer saker HELA tiden i luftrummet.

Piloterna är ansvariga för våra liv och kontrollerar extremt komplicerade maskiner medan vi sitter där och dricker drinkar – och SAS piloterna är de mest LOJALA jag mött.

De har orimligt långa arbetsdagar, korta pauser och allt sämre förhållanden för att upprätthålla det som de – likt läkare fått i ryggmärgen. Säkerhet framför allt. Rädda liv. Skydda liv. Med de förhållanden som nu råder är det omöjligt för PILOTERNA att upprätthålla säkerheten för passagerarna.

Därför strejkar de. Jag älskar SAS. Jag älskar deras riktiga personal. De människor som lojalt stannat kvar. Trots allmänhetens oförstående kommentarer och anklagelser. Fråga en kabinpersonal, flygledare eller – pilot. Och ändra uppfattning.

Namaste

#backasaspiloterna

Instagram