Visar arkiv från maj 2016

Hummer, medi & kärlek

Gårdagen kastades av möten i olika former samt en superlunch för att fora min älskade storasyster som fyllde år. Hummer och bubbel en måndag! Med mina älskade powerwomen vars krafter ingen kan rubba på. De är mitt allt! 

Mamma, storasystrar och sol <3 

Avslutade dagen med picknick och solnedgång. 

Morgon idag började med meditation och flowyoga ihop med mina kort – som bara bekräftade sådant jag redan visste. Tro är en stark kraft hos oss människor. Intuitionen dock starkare. 

Blev sedan skjutsad in till stan av min snälla man för att nu landa på kontoret och börja beta av dagens mailbox, samtal och planering. Stilla start, explosiv dag, lugn landning. Förr var det explosiv start, explosiv dag, än mer intensiv kväll och alltid för lite sömn. Så brast det. Jag brister inte idag. Jag blommar. 

Namaste 

Börja som du vill

Varje dag är en ny chans, en ny möjlighet. Att göra det du vill. Att bryta upp, be om förlåtelse, göra rätt, våga, förändra, ta kontakt – förverkliga. Det du verkligen vill. Små babysteps eller ett stort kliv ut I det okända. Du bestämmer. Varje morgon, eller egentligen varje timme. Varje dag. Ta chanson. Idag. 

Namaste 

Instagram