Visar arkiv från oktober 2015

Yogaåterhämtning

Vilken bacill jag träffat på! Herregud vad jag hostat. Jag har boostar kroppen med vitaminer och sovit, sovit och sovit. 

Vi reser alltid till Marbella på höstlovet, men pga jobb så blev vi kvar i stan detta år. Och tur var väl det, är man sjuk vill man vara hemma, right. 

Det finns massor av bra hemmakurer som gör det lättare för kroppen att återhämta sig från en förkylning eller infektion. Vila är nummer ett. 

Därefter skulle jag säga kost. C-vitamin rik, hälsosam kost. 

Berika smooties med extra mycket antioxidanter så kroppen får i sig massor av vätska och näring. 

Tid. Låt kroppen läka. Det tar tid. Men kroppen är vårt tempel. Utan den kan vi inte leva. Så ta hand om den. Väl. 

För ett par år sedan hade jag tryckt den full med paracetamol, brustabletter och kört på Som vanligt. Förmodligen med resultatet att vara sjuk hela vintern. 

Jag har turen att kunna sköta 75%av mitt jobb via datorn, så det har gått att jobba på ändå. Men jag har vilat. Ätit. Vilat. 

   

Nu försiktig yoga i Mina nya fina shorts från Wallderinska som blivit en het trend i HOLLYWOOD! Ännu en påminnelse om att följa sina drömmar. Marie som Startade Wallderindska följer sitt hjärta. Då kan bara bra saker hända! 


Namaste 

 

Träffa mig&Maria

I Stockholm öppnade för många år sedan en liten shop. Blueberry Lifestyle. De sålde hälsosam mat, smoothie och låg långt fram i sin filosofi kring hälsosam mat och livsstil. Jag blev god vän med ägaren, en genomhärlig arbetsmyra med passion för sitt yrke. 

Många år har passerat och det visade sig att vi hade flera gemensamma vänner som passerat genom våra liv. Ulrika var oxå den personen som väckte YOGAN till liv hos mig. 

Nu visar det sig också att Maria är en gemensam nämnare i vårt liv. Den 12 november och den 14 november kan ni träffa både mig och framför allt lyssna på Marias fantastiska föreläsning. 

Klicka på bilden för att anmäla er. 

Namaste 

 

Instagram