Visar arkiv från mars 2018

Påsk

Jag andas in, jag andas ut… jag var 19 år första gången jag bestämde mig. För att här, precis här vill jag vara. Här är min lunga. Min oas. Mitt batteri. Mitt altt.

Nu ska jag jobba, glömma påskägg, yoga, meditera och bara leva i stiltje.

Namaste

Känslan av att räcka till

Ibland, eller kanske hela tiden påverkas vi av andra människors beteende . Det finns många som får energi av att tillrättavisa, såra och ta energi från andra.

De vet såklart ofta inte om det själva. Och vi kan aldrig ändra på dem. Men vi kan alltid, alltid träna och praktisera på våra egna känslor.

Jag är också av tron att ärlighet varar längst. Prata ALDRIG bakom ryggen på en annan människa! Fråga istället. Är det skvaller? LÅT BLI!

Vi människor har viss genmassa som såklart spelar in i vårt agerade jämte varandra. Vi vill bli omtyckta, få uppmärksamhet, bekräftelse etc.

Detta gör att vissa av oss måste snacka skit. Dömma. Baktala andra.

Men detta är helt fel väg att gå. Istället släpp tankarna. När du känner att du vill eller längtar efter att småsnacka om andra.

Släpp taget. Förlåt dem om det behövs, ring upp dem och fråga hur det ligger till. Eller prata om nått mer intelligent än skvaller och SKITSNACK.

Och för dig som utsätts. Förlåt dem. Och håll dig borta från dem. Le åt dem. Sänd ut kärlek och kom ihåg att du kommit mycket längre än dem. Du är fylld av goda känslor och ditt samvete är rent. Den känslan värmer innefrån ut-och du kan stråla ljus. Istället för mörker.

Namaste

Instagram