Visar arkiv från september 2021

Drömmen

Jag hade en dröm inatt .

Jag har tampats med mardrömmar senaste veckorna och även om jag någonstans förstår att det är en läkning och process som pågår så är det uttömmande.

Jag har fått lägga ner nyheter. Actionfilmer och allt annat som påverkar mitt sinne.

Jag har varit tvungen att brotta ner mig själv i meditation och att gå på stan har varit som att gå igenom ett hav av mörker.

Igår bröt jag ihop och grät för att jag längtade ”hem” fast jag var hemma.

Vissa av er kanske inte riktigt förstår vad jag menar . Andra förstår exakt.

Vi lever i ett kollektivt uppvaknande. Och du som läser det här är här för att hjälpa till. Med ljus, värme, grundning och kärlek vibrerar vi ut energier som påverkar och likt glitter fastnar i andras själar och börjar på så sätt att väcka även dem. Så därför måste vi hålla oss vakna. Hålla oss starka. Modiga. Trots att vi dagligen möter ifrågasättande, mörker, trafik, rädslor och människor som desperat försöker förstå. Gå tillbaka.

Men vi kan inte gå tillbaka. Det kommer inte bli som ”förut”Det blir aldrig ”tillbaka” det blir alltid nytt. Vi går aldrig tillbaka. Har du prövat blir det aldrig ”samma” . Likadant. Nej. Det blir annorlunda. Nytt.

Vi börjar ifrågasätta världsordningen, hur vi vill leva, vilka vi vill vara med, var vi mår bra.

Our soulmission awakes.

Och inatt hände det. Jag drömde en så kristallklar dröm . Hur jag stod i öknen. Bilar och långtradare körde snabbt högt ovanför oss på highwsys in the skies ( låter konstigt kanske men helt självklart ) – marken är för ömtålig att färdas på. Här ska vi gå. Inte trampa sönder.

Överallt fanns ljus och värme. Alla hjälptes åt och ingen var girig. Lika osoft som att stjäla eller slåss – är det att vara elak, egoistisk och girig i den nya världen.

Vi ska leva med naturen. Inte av den. Vi ska umgås med människor som berikar våra liv, som får oss att tänka, känna oss trygga, inspirerar oss. Vi ska andas mer. Umgås i mindre grupper. Njuta mer. Valutan kommer se annorlunda ut.

Rik och fattig handlar redan idag om vem som mår bra i själen, inte vem som har mest pengar på banken. Mycket idag handlar redan om att tiden vi har är värdet mångt mer än antal timmar vi jobbar.

Fler och fler inser att den där gnagande känslan i bröstkorgen är en effekt av något sjukt. Som bara går att läka genom att konfrontera det.

Allt fler inser att rädsla inte tar oss någonstans ( har inte Corona lärt oss det?)

Drömmen inatt väckte mig lite till. Vi är här i en väldigt speciell tid. Vi har alla valt att vara delaktiga i denna omvälvande tid på jorden.

Varför valde din själ att komma hit till jorden?

Slut ögonen och lyssna på svaret 🙏🏽

Allt kommer att bli bra ❤️

Rasande fart och vila

Veckorna rasar fram. Känns som det är allt jag skriver men det stämmer. Universum rockar och energierna flyger förbi. Healing verkar direkt och hela jorden är som i en enda dimma.

Spanien hägrade nästa vecka för att plåta ny kollektion men får åter igen flyttas fram. Suck. Bara att ta nya tag .

Jobbar tre skift per dag känns det som. Men det är under en begränsad tid. Och jag orkar. Jag är stark. Och glad. Frisk. Modig. Hahaha ….

Mycket energi behövs. Och meditation.

Därtill

Lite jävla renamna.

Idag ska jag vara ledig. Vilan är så viktig. Rensat på instagram och låter telefonen vila.

Vilan är den viktigaste ingrediensen just nu. För att orka. För att nå. Mina mål.

Namaste

Instagram