Urkvinna

Tack för era goa kommentarer! De verkligen fyller mig med energi , så mina allra ödmjukaste av tack till er. Jag känner och ser att många av er går igenom tuffa perioder just nu. Men jag känner också i de mail och kommentarer Jag får att ni är oerhört starka. 

Urkvinna lever i oss alla – det är henne ni ska ta fram när livet pekar uppåt i steniga uppförsbackar. När knäna blöder, strupen är sandtorr och magen tom. Kämpa på. Ur det smärtsamma föds alltid styrka, erfarenhet och nya sätt att se livet på… Glöm inte det!!! 

Lösningen ligger heller inte alltid i vad vi GÖR,utan HUR VI GÖR NÅTT. Och det börjar i tanken. Därifrån måste vi i små steg ta oss bort från det onda. Bryta mönster. Utmana oss själva och kanske utmana andra. 

Började dagen med färskt myntate, frukt och en kaffe… 

  
NOVAS och min promenad. Det skiljer bar ca en decimeter på min 10 åring och mig i längd nu…. Hon kommer bli en lång vacker kvinna. Mamman kommer bara krympa haha

 

Värmen här nere är nästan olidlig. Små djur kryper ur sina hål och frodas. Nova har bla fått små obehagliga bett på magen… Hua…. Men lite kräm så gr det mesta över;) 

  
Nu blir det stranden!!!!

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram