In i december

Mat, jobb från hemmakontoret, galen lansering imorgon och andas däremellan på mattan.

Vegansk grön curry. Egentligen vill jag inte sätta stämpel på min veganska livsstil. Folk blir så stressade. Men nu är det som det är och jag mår redan bättre i kropp och själ. Inte för att jag åt dåligt de senaste månaderna utan för att jag slarvat med mat jag verkligen inte mår bra av.

Möten omväxlande med möten på stan. I flipflops Hahaha

Men jag har sprungit så mycket och tänke vad trivs jag bäst i? Flip-flops Hahaha…

Oxå gjort min årliga upprensning i ansiktet. Herregud!!! Jag har gått hos samma Hudteraput i över 12 år. Hon har följt mig genom graviditet, hormonrubbningar, stress, min ”stora” hälsoresa bortom bara träning och hälsosam mat.

Som gamla journalist har jag prövat allt på marknaden men alltid kommit tillbaka till Zo skin. Inget är så bra! Inte ens i närheten.

Zo stimulate peel – gör makalös skillnad på huden och den måste upplevas för att förstå. Helt utan rödhet eller irriterad hud.

Helt utan smink och har fortfarande glow.

Hållit företags yoga, jobbat på pressmeddelanden, förhandlat avtal och släkt bränder. Och klockar har inte ännu slagit 14:00… många långa timmar kvar… men älskar mitt jobb… men ja jag håller mig till mitt hemmakontor så mycket jag kan. Behöver ladda energin.

Namaste

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram