6 år sedan jag blev mamma…

Idag är det 6 år sedan jag blev mamma för första gången. 6 år sedan mitt liv vändes upp och ner, 6 år sedan jag insåg meningen med livet, fick möta den totala kärleken och blev en hel människa. I 6 år har min prinsessa funnits i mitt liv och gjort det till ett bättre liv.

Jag minns måndag morgonen den 14 mars 2005 så väl. Jag minns hur hon tittade på mig första gången. Hur hela min värld vibrerade, av lycka, av rädsla, av okunskap och av en massa känslor jag ännu inte visste namnet på.

Hur det tog tre månader innan vi ”fann” varandra. Hur tre månader av sömnbrist, okunskap, ömhet och hormoner fick mig att leva i en bubbla. Och hur en svettig liten barnkropp, ett par klarblåa ögon helt plötsligt stal hela mitt hjärta, hela min själ.

Nu har det gått 6 år och i varje andetag jag tar bubblar min kärlek, passion och styrka till detta lilla flickebarn. Varje gång jag ser henne slås jag omkull av hennes värme, utstrålning och totala skönhet. Hon är en del av mig – men ack också en egen individ – full med klokskap, idéer, kärlek och värme. Jag vill ge henne allt och det kan nästan göra ont att älska någon så mycket – men hon är värd all smärta och oro jag var dag känner när hon lämnar min famn för att utforska världen på egen hand. Jag kan bara ge henne allt jag har – och det försöker jag göra.

Man säger att den förstfödda är speciell – och ja det är hon – Min Nova Mini Ru – att jag skulle få uppleva en så fantastisk människa i mitt liv… min älskade dotter, jag älskar dig högre än livet självt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram