Kompisar i LA

God morgon på er! Ja här är kl 07 och ännu en dag i LA väntar. Igår var vi hos några av våra äldsta och bästa vänner som bor här sedan flera år tillbak. Vi har rest med dem och varit som en enda stor familj. Så snart vi ses så är det som om vi aldrig varit borta från varandra. Underbart! De bor precis vid Hollywoodskylten och utsikten från deras hUs var AMAZING! 

Frukost är ett viktigt mål, om inte DET viktigaste. Här är Urth coffee som serverar väldigt gott kaffe – och färska juicer. 

Nya tattoos blev det också ! Här i solen passar de verkligen in! Det blev lite jobb för mig och min

Man medan barnen lekte med en hundvalp.

Jag ÄLSKAR FJÄRILLAR!

När man är i USA och framför allt i LA MÅSTE man, tycker jag smaka på det mesta som faller i ögats väg. Denna smoothie var nått av det godaste jag druckit. Lovar att lägga ut receptet! När jag kommer hem!

Det blev en trip till Farmers Market där mat, bagerier, plotter, rostade nötter mm slåss om uppmärksamheten. Barnen tyckte det var jätte skoj att titta på alltÖverallt denna mat, dessa dofter!En lite donuts och Leon i MARQY såklart 😉 

Lite gräsmatta häng med hotdogs oxå!Sedan blev den häng på vårt fina hotell 

Roligt hotell!!

Sen blev det kärt återseendet av våra vänner !!! som bor här på heltid då pappan i familjen är musikproducent. Han har bla gjort låtar till nya Fifty shades of Gray .

Happy Times!!!! med Hollywood skylten! 

1 reaktion på “Kompisar i LA”

  • Ulrika skriver:

    En stilla undran, hur fick du ner alla fina utstyrslar i bara handbagage?! Ni verkar för övrigt ha en underbar resa! Åkte med min äldsta son (17) i maj förra året: San Fransisco – Yosemite – Las Vegas – Grand Canyon – Los Angeles. En vecka i LA hos min gamla utbytesstudentfamilj och en vecka för allt innan. Underbar resa med min tonårsson som också uppskattade allt jättemycket. Nästa år blir det en egen resa med yngsta sonen (nu 15).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram