London!

Nu drar jag till London med min dotter:) Hon får haka på till jobbmöten och passar på att mysa med henne i helgen:)

London guide kommer;)

Namaste

7 reaktioner på “London!”

 • Marita skriver:

  Hej, jag har noterat att du reser mycket, och så gott som uteslutande med flyg. Jag är lite nyfiken på hur du resonerar kring det. Klimatkompenserar du? Funderar du någonsin på alternativa resesätt? Eller tänker du att en i övrigt sund livsstil väger upp? Eller reser du bara av gammal vana och slår dövörat till när världens främsta forskare säger att vi måste anges, nu!?!

  • Marita skriver:

   Måste agera, ska det stå ovan.

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   Hej Marita, jag köper utsläppsrätter varje år. För väldigt mycket pengar, och jag är vegetarian. Jag flyger enbart med flygbolag som klimatkompenserar och arbetar aktivt med sina miljöprogram. Sas ligger i framkant i sin miljökompensation och med deras nya plan. Därtill handlar jag ekologiskt, närproducerat och källsorterar- allt. Jag skänker också pengar till organisationer som arbetar med information och miljöarbete.

   Jag har läst Hållbar Utveckling på universitet och har ett brinnande miljöintresse. Flyget är en liten del i den omfattande utsläpp som pågår på jorden. Genom att köpa loss utsläppsrätter kan inte industri och köttmarknaden köpa sig fria. Så det rekommenderar jag alla att göra.

   Jag handlar heller inte kläder från företag som inte tar sitt ansvar utan handlar så kallat ”hållbart”.

   Som du märker brinner jag oerhört för miljön.

   Kram

 • Icka skriver:

  Njut av London och den goda maten.
  Kram.

 • Sandra skriver:

  Så mysigt för er båda 😊

  Ta hand om er
  Kram Sandra 💗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram