Rock it

Helgen har varit fylld med vänner och hemmafix. Veckan var intensiv så jag är trött. Därtill är kroppen åter i obalans så nu kommer jag på allvar ta tag i detta. Jag ska träffa en näringsterapeut nästa vecka. Har oxå skickat efter ett så kallat DNA test som analyserar just din kroppstyp och vad den reagerar på. 

Jag vet tex att jag har glutenallergi, men har aldrig testat ”på Riktigt”. Därtill bär jag på hormonella rubbningar mm. Nu ska jag bryta ner detta för att kunna fortsätta min resa. Maria ska hjälpa mig. För även om jag kan massor så är kunskap makt, och hon besitter denna kunskap. Man måste våga ta hjälp, be om hjälp. 

   
Mynta och grapefrukt booste med gul chilli;) men om kroppen är i obemannad kan den inte ta upp den näring du ger den. Den reagerar inte heller på träning eller dieter. Kroppen måste ha ett ”flöde”, utan blockeringar. De flesta av oss går omkring med blockeringar som hindrar oss från att leva fullt ut. Släpper vi på dessa flödar ljus, energi och livslust igenom vårt system. 

 
Fredagens outfit;) med härliga örhänge från Oxxo design.

 

Sushi fest.   

Loubis hjärta i fullmånen. 

   
Namaste ! 

10 reaktioner på “Rock it”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram